Yağmur Kalyoncu Standart cilt bakım rutinlerini unutun!
HABERİ PAYLAŞ

Standart cilt bakım rutinlerini unutun!

Sevgili takipçilerim ,

Hem sizin hem de etrafınızdakilerin ilgisini çekip klasik bakım rutinlerine veda ettirecek farklı bir ürün deneyimimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bildiğiniz gibi cilt her gün ya da gün içinde defalarca yıkansa bile derinlemesine temizlenmez. Ciltte bulunan gözenekleri kirden arındırmak için kullandığımız temizleyiciler ne yazık ki cilde bir yere kadar nüfuz eder. Yüzeysel bir temizlik ve bakım sunan bu ürünlerle cildimizi temizlediğimizi zannederiz. Oysa ölü hücrelerden arınamayan ve derinlemesine temizlenmeyen cilt; zamanla ağırlaşır ve yüzümüzde kalın bir maske şeklinde bize eşlik eder.

Haberin Devamı

Yaşadığımız bu soruna çözüm sağlayabilecek, cildi kirden ve makyaj kalıntılarından derinlemesine arındırmaya yardımcı olacak ve hatta kullandığımız ürünlerin etkisini arttıracak bir ürün keşfettim. Dermasonik Cihaz Artistry çeşitli özellikleriyle son zamanlarda cilt bakımımın favorisi. Çok fonksiyonlu bu ürün ile hem cilt temizliği hem de değişebilir başlığı ile yüzünüze masaj yapabiliyorsunuz. Amway’in kişiselleştirilebilen ARTISTRY™ serumları ile kullanılan bu cihaz ile artık cilt bakımınız tamamen kişisel.

Standart cilt bakım rutinlerini unutun

5 ayrı modu var. Vitamin C modu, nemlendirme (hydrate) modu, aydınlatma (radiant) modu, sıkılaştırma (lift) modu, kırışıklık (wrinkle) modu.

İlk aşamada cilt temizliği ile başlıyorum rutinime. Bu aşama için cihazın Ultrasonik Bıçak başlığını kullanıyorum. Bu başlık ultrasonik titreşimler üretiyor ve bu titreşimler cilt gözeneklerine derinlemesine giren baloncuk jetleri yaratarak siyah noktaları, makyaj kalıntılarını ve atıkları temizlemeye yardımcı oluyor.

Standart cilt bakım rutinlerini unutun

Cihazın bu başlığı kuru cilde uygulanmıyor. Yüzünüzü temizleyici ile yıkadıktan sonra biraz nemli bırakarak bu başlığı kullanmanız gerekiyor. Ben ARTISTRY HYDRA-V™ Ferahlatıcı Tonik ile yüzümü ıslattıktan sonra temizleme bıçağını kullanıyorum. Ardından da Derma Ion Galvanik başlık ile sırasıyla diğer modları kullanarak yüzüme masaj yapıyorum. Derma Ion Galvanik iyon akımı yöntemi ile cildi mikro düzeyde uyararak masaj yapıyor. Böylece kullandığım serum ve nemlendiricim cildimin derinliklerine ulaşarak oldukça hızlı bir şekilde fayda sağlıyor.

Haberin Devamı

Standart cilt bakım rutinlerini unutun

Kullanım ipuçlarına gelince;

Yanaklarda dışa doğru hareketle yalnız bir kez kullanın.

Burun ve çenenin alt kısmı için 1 - 2 kez daha fazla kullanabilirsiniz.

Bıçak başlığını kullandıktan sonra yüzünüzü ılık bir suyla yıkamalısınız.

Ultrasonik Bıçağın haftada bir ve Derma Ion Galvanik modunun günde bir kez kullanılmasını tavsiye ederim.

Standart cilt bakım rutinlerini unutun

Denemek isteyenler için ürünün linkini aşağı bırakıyorum.

https://www.amway.com.tr/product/122147,dermasonic-device-artistry#product_details

Bir sonraki yazımda bu cihaz ile birlikte kullanılan Amway’in kişiselleştirilebilen ARTISTRY™ serumları ile neden serum kullanmalıyız sorusunu cevaplandıracağım.

Hepinize kucak dolusu sevgilerimle…

YAĞMUR KALYONCU X AMWAY İÇERİK ORTAKLIĞI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder