Yağmur Kalyoncu Golden Rose'dan doğal makyaj sevenlere müjde!
HABERİ PAYLAŞ

Golden Rose'dan doğal makyaj sevenlere müjde!

Erkul Kozmetik’in dünyaca ünlü markası Golden Rose, her mevsim severek kullanacağımız yeni Nude Look serisinin tanıtımını, Golden Rose Genel Müdürü Faize Aktar Gediz’in ev sahipliğinde makyaj severlerin beğenisine sundu. İstanbul’daki St. Regis Otel’de gerçekleştirilen davette; Şeyma Subaşı, Özlem Yıldız, Zeynep Mansur, Banu Sağnak gibi birçok ünlü isim bu çarpıcı serinin ürünlerini ilk kez denedi.

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Kadınların doğal güzelliğini gölgelemeden, doğru renk dokunuşlarıyla hem doğal hem canlı ve bakımlı bir görünüm yakalamasına yardımcı olacak yeni Nude Look serisi biz güzellik editörlerinden tam not aldı.

Haberin Devamı

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjdeÜnlü makyaj artisti Rıfat Yüzüak davetlilere yeni Nude Look serisini kullanarak nude makyaj yapımının tüyoların verdi.

Allıklardan rujlara, ojelerden son yılların trendi renkli nemlendirici, kontür ve aydınlatıcı kalemlere kadar nude makyajın gerekli tüm adımlarına uygun ürünleri bu seride bulmak mümkün.

Bu hafta köşemde, kadınların doğal ve ışıltılı görüntüsünü ön plana çıkaracak bu seriyi yakından inceleyelim istedim.

GOLDEN ROSE NUDE LOOK SERİSİ İLE HER MEVSİM SADE VE DOĞAL BİR GÖRÜNÜM

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Nude makyaj, her mevsim doğal güzelliği ön plana çıkarmayı sevenlerin favori stilidir. Hadi gelin Golden Rose’un yeni Nude Look serisi ile nude makyaj nasıl yapılır bakalım!

ADIM 1: FONDÖTEN SEÇİMİ

GR Nude Look Radiant Tinted Moisturiser

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Nude makyajın en kritik noktası, ciltteki kusurları gizlemeye yarayacak güce sahip ama varlığı hissedilmeyen bir fondöten ya da renkli nemlendirici kullanmasıdır. İnce yapılı ama aynı zamanda da artırılabilir kapatıcılıkta bir renkli nemlendirici arıyorsan; GR Nude Look Radiant Tinted Moisturiser tam size göre. Cilt rengini eşitlemeye, canlı ve aydınlık bir görünüm sağlamaya yardımcı olan ürün, cilde dost nemlendirici ve vitaminlerle zenginleştirilmiştir.

ADIM 2: TOPRAK TONLARINDA BUĞULU GÖZLER

Golden Rose Nude Look Matte Baked Eyeshadow

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Nude makyaj dediğimizde gözlerde de doğal gölgelendirmeler ön plana çıkıyor. Bunun için toprak tonlar içeren farları kullanabilirsiniz. Golden Rose Nude Look Matte Baked Eyeshadow ipeksi, yumuşak ve kalıcı dokusu ile kolayca uygulayabileceğiniz, gün boyu doğal ve etkileyici bakışlar yaratmanıza yardımcı bir ürün olarak makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak.

Haberin Devamı

ADIM 3: BİRAZ IŞILTI

Golden Rose Nude Look Baked Trio Face Powder

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Canlı ve aydınlık bir görünüm için her cilt tonu ile uyumlu bronzer, aydınlatıcı ve allıktan oluşan bu ürün cildinize doğal ve sağlıklı bir görünüm kazandırır. Bronzer ve allık ile yüz hatlarınızı şekillendirirken, aydınlatıcı ile doğal ışıltınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

ADIM 4: HACİMLİ, DRAMATİK KİRPİKLER

Golden Rose Nude Look Full Volume Definitive Mascara

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Nude makyajda yüzün her bölgesinde iddiayı minimuma düşürdüğümüz için, dolgun kirpiklerle dikkati gözlerde topluyoruz. Bunun için de kirpiklere hacimli bir etki veren Golden Rose Nude Look Full Volume Definitive Mascara ideal bir tercih.

ADIM 5: DOĞAL VE ÇEKİCİ DUDAKLAR

Golden Rose Nude Look Lipgloss Shine ve Matte Seçenekleriyle

Golden Rosedan doğal makyaj sevenlere müjde

Doğal güzelliğinize ışıltı ve parlaklık katmak için geliştirilen Golden Rose Nude Look Natural Shine Lipgloss dudaklarınızda yapışkanlık ve ağırlık hissi yaratmadan doğal parlak bir görünüm yaratmaya yardımcı olur. Dudaklarda mat görüntü sevenler içinde önerim, kolay uygulanabilen Golden Rose Nude Look Velvety Matte Lipcolor.

Haberin Devamı

Ürünler için detaylı bilgiye ulaşmak isterseniz linki bırakıyorum aşağıya :

https://shop.goldenrose.com.tr/yeni-urunler

YAĞMUR KALYONCU X GOLDEN ROSE İÇERİK ÇALIŞMASI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder