Yağmur Kalyoncu Hazırlıklar başlasın
HABERİ PAYLAŞ

Hazırlıklar başlasın

Üçten geri saymayı severim ben. Üç iki bir derken geldi geliyor yepyeni bir yıl. Son hazırlıklar yapılıyor artık.

Tatlı bir telaş bende. Sevdiklerim için hazırladığım hediyeler evimin en güzel köşesinde.

Kurabiye tarifleri alındı.

Tarçınlı, elmalı, içine biraz karanfil ilaveli geleneksel yılbaşı akşamı içeceğim için yıkanmış tarçınların kokusu havada.

Penceremde yapay da olsa kar taneli gülümseyen suratlar.

Bu yıl kapı süsümü de kendim yaptım. Bahçeden topladığım kozalakları boyayıp pamuk dalları ve kuruttuğum portakal dilimlerini kurdele ile sıkıca tutturup kapıma astım.

Haberin Devamı

Çalışma odamda yeni bir defter, açılmış yeni sayfa, bolca fotoğraf ve kitap arasına sıkıştırdığım küçük not kağıtları.

Sallanan sandalyem beni bekliyor. Sallana sallana giden bir yılın ardından yazılacak son birkaç cümle için.

İş yoğunluğu, soğuk hava şartları ve hatta ekonomik sebeplerle son birkaç güne sığdırmayı planladığınız hazırlıklarınız için öneriler hazırladım.

Yılbaşı akşamı için cilt bakım ve makyaj önerilerim, seçtiğim hediye ve kombinlerle hazırsanız yılın son #yagmurkalyoncutakipte yazısına başlayalım.

Bir güzellik editörü olarak cilt bakım sırlarım bütün yıl bana sıkça sorulan soruların başında geliyordu. Toprak tonlarında yaptığım makyaj uygulamam da merak edilenler arasındaydı. Yılı kapatırken bir günü, özellikle de bir çekim gününü nasıl geçiriyoruz sizlerle paylaşmak istedim ve özel bir video hazırladım. Tüm sorularınızın cevabı bu videoda. Hadi izleyelim.

Yeni yılda sevdiklerime ne hediye alsam?

Hala bir seçim yapmadıysanız ya da seçenekler arasında kararsız kaldım diyenlerdenseniz yeni yıl hediye fikirlerimi anlattığım videoma göz atmanızı öneriyorum. Hoşunuza gidecek fikirlerim var.

2018'e veda ederken

Bu hafta; özellikle de son birkaç gün etkinliklerin, lansmanların hızını arttırdığı bir haftaydı. Her yerde yeni yıl partileri ve coşkusu vardı diyebilirim. Bir kaçını instagram sayfamda paylaşmıştım sizlere. Özellikle merak ettiğiniz ve detaylarını görmek istediğiniz etkinliklere yer vermek istiyorum.

Haberin Devamı

Victoria’s Secret Fashion Show Türkiye Ön Gösterimi

Hazırlıklar başlasın

Hazırlıklar başlasın

Dünyanın en seksi süper modellerinin yer aldığı ve canlı performanslarla zenginleşen 2018 Victoria's Secret Fashion Show Türkiye’de ilk kez özel bir gösterimle davetlilerle buluştu. DJ performansının Carolin Almozlino ve Canan Soylu’nun yaptığı etkinlikte Victoria’s Secret dünyasının tüm ihtişamıyla bizimleydi… Davet için özel hazırlanmış gösterim salonu, VS kutularında popcorn ikramları, markanın renkleri ile süslenmiş makaron ve özel sunumlu tatlılar, koleksiyonunda yer alan parçaların denenebileceği bir backstage. Davet sonunda armağan edilen dev VS kutuları. New York’ da podyumdaki melekleri izliyormuşum kadar heyecanlandırdı bu etkinlik beni. Ee pembe ve ışıltı dolu bu büyülü dünyada kim heyecanlanmaz.

Hazırlıklar başlasın

Dilek Öziş harika bir iş çıkarmış. Soho House’ da düzenlenen davette özel gösterimin yanı sıra desenlerin kraliçesi olarak bilinen Londralı moda tasarımcısı Mary Katrantzou ‘nun Victoria’s Secret için hazırladığı özel koleksiyon da tanıtıldı. Sizler için davetten birkaç kare fotoğraf yakaladım.

Haberin Devamı

Hazırlıklar başlasın

Hazırlıklar başlasın

Hazırlıklar başlasın

Hazırlıklar başlasın

Hazırlıklar başlasın

Ahmet Çoban ve Şükrü Dudu’dan duygulandıran bir etkinlik

Yeni yıl partilerinin birbiriyle yarıştığı bu haftada bence en anlamlı ve en özel etkinliğe Ahmet Çoban ve Şükrü Dudu imza attı. Saç bakımı ve modası deyince akla ilk gelen isimlerden Çoban ve Dudu ekipleriyle birlikte Okmeydanı Darülaceze’yi ziyaret ederek burada “Yeni Yıla Merhaba” partisi düzenledi. Dünyalar tatlısı büyüklerimizi partiye Dudu ve Çoban’ın özel ekibi hazırladı. Saç, el ve ayak bakımları yapılan büyüklerimizin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Güzelliğin kalpte başladığını gösterdiğiniz için, güzel kalpleriniz için teşekkürler Ahmet Çoban ve Şükrü Dudu.

Hazırlıklar başlasın

Hazırlıklar başlasın

Bizden güzel bir haber

Türkiye’nin ilk tescilli dijital dergisi Evos Angels Ocak Yeni Yıl sayısında ayın kadın başarı öyküsü bölümünde ben varım. İnanılmaz renkli bir çekim gerçekleştirdik. Çok da eğlendik. Bütün ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. Dijital dünyada bu kadar başarılı bir yayını bizlerle buluşturduğunuz için. Dergi yayınlanmadan önce bir küçük kare benden size.

Bir özel teşekkürüm de beni çekime hazırlayan, kendimi gözü kapalı emanet edebildiğim tek insan Nilüfer Gök ‘e. Kendisi tanıdığım en iyi make-up artistlerinden. Makyaj yapmanın gerçekten bir sanat olduğunu bir kez daha gösterdi bana. Enerjimi, içimdeki çılgın kadını bu kadar iyi yansıttığın için teşekkür ederim.

Artık geri sayıma hazırız. Kapanışta hepinize sağlık dolu, huzurlu, mutlu ve tabi başarılarla süslü bir 2019 diliyorum. Takvim sadece rakamlardan ibaret. Yaşamsa biriktirdiğiniz anılardan. Yeni yılın her günü hafızanızda yer edinen birbirinden güzel anılarla dolup taşsın. Sizi seviyorum.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder