Yağmur Kalyoncu Şıklık “karizma” ile buluştu
HABERİ PAYLAŞ

Şıklık “karizma” ile buluştu

Bayram tatili için geri saydığımız şu günlerde İstanbul hayli hareketli bir haftayı geride bıraktı. Tatil öncesi son haftayı değerlendiren markalar yeni koleksiyonlarını / ürünlerini renkli davetlerle tanıttı. Aralarında en dikkat çekeni şüphesiz KİĞILI oldu. Ekranların sevilen yüzü sevgili Oktay Kaynarca ile bir işbirliği yaparak 18 parçadan oluşan “In Touch” temalı 2019 İlkbahar / Yaz koleksiyonunu bizlerin beğenisine sundu.

Koleksiyon fotoğrafları Nihat Odabaşı objektifinden çıkma. Ben her kareye bayıldım. Koleksiyon için hazırlanan reklam filminde şıklık resmen karizma ile buluşmuş. Linkini aşağıya bırakıyorum. Birde mesaj var sonunda.

Haberin Devamı

Bir erkeğe en çok ne yakışır diye soruyor Nihat Oktay’a. Cevap ADAM OLMAK

Yeni sezonda erkeğe özgürlük alanı tanıyan, duyguları tetikleyen, beklenti ve ihtiyaçlara dokunan İlkbahar / Yaz koleksiyonu, hem göze hem kalbe dokunuyor anlayacağınız.

Koleksiyonda öne çıkan detayları paylaşmak istiyorum.

Henüz tatil bavulunuzu kapamadıysanız Kiğılı mağazalarında birine uğramanızı tavsiye ederim. Deniz kenarında, marinada tatil rahatlığını şıklık ile tamamlayabileceğiniz bu koleksiyonun parçalarından bir tane bavulunuzda olmalı.

Şıklık “karizma” ile buluştu

OKTAY MAVİSİ

Sevgili Oktay’ın davette giydiği mavi, spor takımda gözüm kaldı. Kesinlikle mavi onun rengi. Reklam filminde koyu renklerin kendisine yakıştığını söylese de bence mavi cuk oturmuş . Özellikle açık tenli / sarışın takipçilerim bu takımla yakından ilgilenebilirler.

Şıklık “karizma” ile buluştu

YAZ DÜĞÜNLERİNDE KİĞILI

18 parçalık koleksiyonun içinde özellikle yaz düğünlerinde şıklığınızla dikkatleri üzerinizde toplayabileceğiniz takım/smokin önerileri de var. Sizin için bir seçim yaptım bile… Seçimim yaz aylarında olsak bile siyahtan yana.

Şıklık “karizma” ile buluştu

SPOR VE ŞIK

Erkekte en sevdiğim tarzlardan biridir Jean, gömlek ve ceket üçlüsü. Hem sportif hem karizmatik gelir bana. Bu üç parçayı birbirine uydurmak pek de kolay değildir ama. Renkler birbirini tamamlayıcı şekilde seçilmeli. Aksesuar ile geçişler sağlanmalı. Sevdiğim bu tarzı en iyi anlatan, koleksiyondan bir kombin önerisini paylaşıyorum size.

Haberin Devamı

Şıklık “karizma” ile buluştu

Yıllardır oyunculuğuyla beğeni toplayan Oktay Kaynarcanın modelliğini siz nasıl buldunuz?

Şıklık “karizma” ile buluştu

Kiğılı şıklığını Oktay’ın tarzıyla ortak paydada buluşturan bu seçimler, Kiğılı’nın son yıllarda yaşadığı moda ve stil odaklı dönüşümü de en güzel şekilde gözler önüne seriyor bence.

Şıklık “karizma” ile buluştu

Koleksiyonun tüm parçalarını inceleyebileceğiniz hatta satın alabileceğiniz linki aşağıya bırakıyorum.

https://www.kigili.com/kigilixoktaykaynarca

4 MEVSİM KİĞILI ŞIKLIĞI

Sevgili Oktay Kaynarca ile bu Pazar Kanal D ekranlarında yayınlanacak özel bir röportaj yaptık. Şimdiden kış sezonunda da Kiğılı ile billboardlarda olacağının müjdesini verdi. Davet detaylarını izlemek isterseniz bu hafta Kanal D Pazar Magazin programını kaçırmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder