Yağmur Kalyoncu Ünlü tasarımcı Tuba Karaca ile sınırları aşan bir moda sohbeti
HABERİ PAYLAŞ

Ünlü tasarımcı Tuba Karaca ile sınırları aşan bir moda sohbeti

Türkiye ve Orta Doğu’da tasarımları merakla takip edilen ünlü tasarımcı Tuba Karaca ile yeni yılın ilk programı için bir araya geldik. Sizler için sınırları aşan bir moda sohbeti yaptık. Modayla sınırların aşılabileceğine inanan ünlü tasarımcının 15 yıl önce başlayan tasarım serüveni gerçekten ilham verici. Anne–kız başladığı yolculuğu bugün Türkiye sınırlarını aşarak Orta Doğu’ya yayılmış. Şimdi farklı tarzıyla Avrupa’nın moda kentlerinde de yapacağı özel projeleri var.

Ünlü tasarımcı Tuba Karaca ile sınırları aşan bir moda sohbeti

Fairmont Quasar İstanbul ev sahipliğinde gerçekleşen sohbetimizde sevgili Tuba Karaca’nın yeni koleksiyon çekimlerine de yer verdik. Ben koleksiyondaki tasarımların renklerine, enerjisine bayıldım. Günlük giyim için sade ama şık detayları bir araya getiren Tuba Karaca, benim için de bir sürpriz yaparak çekim için koleksiyonunda öne çıkan siyah kadife ve dantel detayların yer aldığı fotoğraflarda ve aşağıda video röportajımızda göreceğiniz bu şık elbiseyi seçmiş.

Haberin Devamı

Röportajımızda merakla takip edeceğiniz bir diğer başlık tabii ki 2021 modasında bizi neler bekliyor ve bu yıl nasıl giyineceğiz? Bunu da sevgili Tuba sizin için yanıtladı. Bu yıl sade ama şık detaylar ön planda olacakmış. Renklerin diline inanan Tuba, renk kullanmaktan korkmamanızı tavsiye ediyor.

Keyifle izleyeceğinizi düşündüğüm röportajımız aşağıda. Yorumlarınız ve sorularınız için bize sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder