Yağmur Kalyoncu Watsons’tan K-Beauty daveti
HABERİ PAYLAŞ

Watsons’tan K-Beauty daveti

Koreli kadınların güzellik sırları, güzellik ve kişisel bakım dünyasını etkisi altına almaya devam ediyor. Dünyada kişisel bakımına ve güzelliğine önem veren milyonlarca kadın, Koreliler gibi pürüzsüz ve porselen görünümlü bir cilde sahip olmak için K-Beauty akımını araştırıp, takip ediyor. Rutinlerinde kullandıkları esanslar, maskeler herkesin merak konusu. Durum böyle olunca Türkiye’yi Kore güzelliği ile tanıştıran K-Beauty’ nin Türkiye’deki kalbi Watsons kolları sıvamış ve bir K-Beauty daveti organize etmiş.

Haberin Devamı

Watsons’tan K-Beauty daveti

Watsons’tan K-Beauty daveti

Watsons’tan K-Beauty daveti

Konu K-Beauty olur da ben orada olmaz mıyım? Tabii ki ben de davetteydim. Birbirinden ünlü sosyal medya fenomenleri ile dergi ve gazetelerin güzellik editörlerinin yer aldığı davetten sizler için minik minik notlar aldım ve bol bol fotoğraf çektim.

İşte karşılama masasından başlayan ve tüm davet mekanına yayılan, buram buram Kore kokan davetin eğlenceli detayları.

Watsons Türkiye Genel Müdürü M. Mete Yurddaş’ın konuşmasıyla başlayan davet ilerleyen dakikalarda cilt analizi ve maske boyama etkinliği ile devam etti.

Watsons’tan K-Beauty daveti

Yağmur Kalyoncu - Mete Yurddaş

Watsons’tan K-Beauty daveti

Watsons’tan K-Beauty daveti

Watsons’tan K-Beauty daveti

Cosmopolitan Dergisi Yazı İşleri Müdürü Özge Zeki

Watsons’tan K-Beauty daveti

Davette; son dönemin en popüler kişisel bakım akımlarından K-Beauty’nin en çok tercih edilen markaları ve özel uygulama yöntemleri anlatıldı.

Davette benim favorim hepinizin tahmin edeceği gibi maskelerdi. Uygulanması kolay etkisi büyük olan bu şeylere bayılıyorummmm…

Watsons’tan K-Beauty daveti

Benim favorim

Watsons’tan K-Beauty daveti

Bu haftaki yazımızı sonlandırmadan Koreli kadınların bebeksi ve aydınlık ciltlerini borçlu oldukları 10 adımlı K-Beauty rutinini hatırlayalım mı?

Watsons’tan K-Beauty daveti

Uzakdoğu’nun 10 aşamalı bu güzellik rutininde cilt ilk olarak derinlemesine temizleniyor. Bu aşama için önerim; Watsons’ın en sevilen Kore markalarından Pure Beauty’nin Pomegranate Urban Shield Temizleme Köpüğü. İçeriğindeki bitki özleri ile cildi nemlendirirken cilt bariyerini güçlendirmeye ve güzelleştirmeye yardımcı oluyor.

Koreli kadınlar sonraki adımda cilt tiplerine uygun tonikler ile gözeneklerinin sıkılaşmasını sağlıyor. Bu adım için de Scinic ve Frudia gibi K-Beauty markalarının toniklerini öneriyorum. Düzenli kullandığınızda gözeneklerin gözle görülür derecede küçüldüğünü göreceksiniz.

Haberin Devamı

İki bazen de üç aşamalı temizliğin ardından yoğun bir nemlendirme aşamasına geçiliyor. Koreliler bu aşama için serum, krem ve maske gibi farklı formlardaki ürünleri tercih ediyor. Nemlendirme aşamasında sizin için seçtiklerim Frudia Blueberry serisi ve Pure Beauty Hydrating Urban Shield serileri.

DERİNLEMESİNE BAKIMI, KORUMA ADIMI TAKİP EDİYOR

K-Beauty bakım aşamalarının sonuncusu olan koruma adımında cilt tonu eşitsizliğini dengelemeye yardımcı olan SPF’li BB ve CC kremlerden güneş koruyuculara kadar birçok alternatif bulunuyor. Pure Beauty’nin güneş kremleri cildi güneşin zararlı etkilerinden korurken, Pure Beauty ve Welcos’un BB ve CC kremleri ise cilt tonu eşitsizliğini dengelemeye yardımcı olarak cilde sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.

Eğlenceli ve bir o kadar etkili bu K-BEAUTY ürünlerini denemek isteyen takipçilerim ile Watsons.com.trde buluşalım...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder