Yağmur Kalyoncu Yağmur Kalyoncu bahar takibinde
HABERİ PAYLAŞ

Yağmur Kalyoncu bahar takibinde

Gündem yoğunluğu, markaların bahar takviminde nisan ayına sıkıştırdığı lansmanları, davetler derken nihayet şöyle kendimle baş başa kalabildim … Sakin bir gün bulmuşken de sizler için yeni içerikler hazırladım. Bol köpüklü kahvem yanı başımda. Koltuğum davetsiz misafirini görünce şaşırdı biraz. Bu saatte beni görmeye alışkın değil. Bahar çiçekleri karşımda. Bir an durup karşımda sere serpe uzanan denize dalıp gittim. Bodrum’u özledim. Alaçatı sokaklarını. Dokuz günlük tatil adım adım yaklaşıyor. Planlar yapıldı mı bakalım? Bayram tatilini büyük aile sofralarında mı geçireceksiniz yoksa Güney’de sahil kasabalarında mı? Belki dokuz gün her ikisine de yetecek.

Haberin Devamı

Şimdiden hazırlıklara başlamalı. Son ana bırakmadan bayramlıklar seçilmeli, plaj modasının gerisinde kalmamak için mayo/bikini modelleri incelenmeli ve bu dokuz günlük arada özellikle yaz mevsimine uygun bakım ürünleri listesi çıkarılmalı…

Bu hafta listenizde yer edinebilecek, bahar / yaz aylarına uygun bakım önerilerimi kaleme aldım . Hadi başlayalım.

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında yayına giren Yaralı Kuşlar dizisini izliyor musunuz? Bu haftaki sponsoru Acvit Kozmetik'ti. Yazılarımı yakından takip edenler hemen hatırlayacaklar. Daha önce ürünleri deneyip yorumlarımı buradan size yazmıştım . Hatta Sapanca’da ormanda, doğal içeriklerden oluşan Acvit ürünlerini denediğim bir video da yayınlamıştım. Dizinin sponsoru olarak görünce bir kez daha mutlu oldum. Doğal içerikli ürünler sonunda hak ettikleri yerde. Başarılı işlerin işbirlikçileri. Sahibi İsmail Bey'i aradım. Laf lafı açtı. Yeni ürünler çıkarmışlar. Oldukça geniş ürün portföyüne birçok ürün eklenmiş. Yine doğal içerikler tabii. Kolları sıvadım. Ürünleri yakından inceledim.

Bu yıl tatil bavulunuza koyabileceğiniz doğal içerikli ürünler listesine Acvit ile başlıyorum.

Yapay Zeka Cilt Maskesi

Maskelere olan ilgimi bilmeyen kalmamıştır artık. Yaklaşık 20 dakikada etkisini hızlıca gösteren maskeleri uygulamayı çok seviyorum. Farklı cilt tipi ve ihtiyaçlarına göre üretilen maskeler en büyük kurtarıcım. Acvit Kozmetik ailesi siyah maskeden sonra cilt sorununu tespit edip onarmaya yardımcı olan bir maske üretmiş. Adı “Yapay Zeka Cilt Maskesi”. Çok ilginç değil mi ? Bu teknolojiye QPPOL adını vermişler. Bu akıllı maske cilt ihtiyacına göre çözüm sunuyor. Örneğin akneli bir cilde sahipseniz maskeyi uyguladığınızda önce aknelerinizde bir artış gözlemleyeceksiniz. Korkmayın. Maskenin etkisi bu zaten . Cildin alt tabakasındaki bu sorunu iyice yüzeye çıkarmak ve ardından onarmak.

Haberin Devamı

Ben yaz bavuluma bir tane attım. Özellikle sıcağın etkisiyle oluşabilecek sivilcelenmelere ve tabii güneş lekelerine karşı akıllı bir kurtarıcım olacak.

İçeriği ile ilgili birkaç bilgi paylaşmak istiyorum.

Maske; Ölü Deniz’in güneybatı kıyısından elde edilen kozmetik çamurundan oluşmaktadır. Çamurun vücuda detoks etkisi yarattığını daha önce yazmıştım. Yüksek kalitedeki bu çamur, kir veya herhangi türde kimyasal atık içermiyor. Çamur çıkarıldıktan sonra temizlenip ve sterilize ediliyor. Yüksek konsantrasyonda silikon, magnezyum, potasyum, kalsiyum, demir, iyot, brom, sodyum, florin, alüminyum ve cildin ihtiyaç duyduğu diğer birçok element ve polifenoller ile maske cildinizin kaybettiği mineralleri yeniden kazanmasına yardımcı oluyor. Cildi toksinlerden ve ölü derilerden derinlemesine temizliyor, gergin ciltleri rahatlatmaya ve canlandırmaya yardımcı olan bu maskeyi selülit sorunu olanlar da kullanabilir. Düzenli kullanıldığında selülitli görünümün azalmasına yardımcı olduğunu göreceksiniz.

Haberin Devamı

Temiz cilde haftada 3 defa 2 gün arayla yüze ve dekolte bölgesine, selülitli bölgeye uygulayın. 20 dakika beklettikten sonra yıkayın.

Yağmur Kalyoncu bahar takibinde

Acvit Yüz Temizleme ve Bakım Jeli

Tek ürün üç farklı etki:Temizleme, ferahlatma ve nemlendirme. İçeriğindeki doğal özler ile yüzünüzü zarar vermeden temizler ve tıkanmış gözeneklerden arındırır. Ferahlatıcı etkisi sayesinde sıcak ve kuru havanın etkisiyle yüzünüzde oluşan yorgun görünümden kurtulmak mümkün. Denemenizi öneririm.

Yağmur Kalyoncu bahar takibinde

Acvit Cilt Tonu Açıcı Krem

Güneş, çevresel kirlilik, sigara, stres gibi faktörlerin sebep olduğu ciltte oluşan koyu lekelere ve bölgesel kararmaların beyazlamasına yardımcı olan Acvit Cilt Tonu Açıcı Krem ile ciltte homojen ve aydınlık bir görünüm sağlayabilirsiniz. Ciltteki renk değişimlerini düzenleyip aydınlatan bu krem, güneş lekeleri, koltuk altı ve genital bölge kararmaları gibi durumların giderilmesine yardımcı oluyor. Öncelikle düzenli kullanım şart. Bir gün sürüp iki gün ara vermeyle olmuyor. Sabah akşam iki kere temizlenmiş bölgeye uygulamanız gerekiyor. Dairesel hareketlerle masaj yaparak kremi kullanacağınız bölgeye iyice yedirin. İlk kullanımda bile fark ediliyor ama dediğim gibi siz sabah-akşam ve en az iki hafta ürünü düzenli kullanın.

Yağmur Kalyoncu bahar takibinde

Haftanın son önerisi yaz kış ihmal etmemeniz gereken güneş koruyucusu.

Acvit Güneş Koruyucu Krem

Güneş koruyucu kremleri sadece yaz aylarında kullananları uyarmak istiyorum. Güneş ışınlarının cilt üzerindeki etkisi mevsim ya da sıcaklıkla ilgili değil. Bu nedenle güneş ışınlarının yoğun olduğu yaz mevsiminin yanı sıra kışın da güneş koruyucu kullanmak önem taşıyor. Acvit Güneş Koruyucu Krem doğal içerikli yapısı ve harika kokusuyla favorilerimden. Yaz/kış çantanızdan eksik etmemenizi tavsiye edeceğim bir ürün. Bu arada güneş koruyucu kremlerin uygulanışı ile ilgili minik bir ipucu paylaşmak istiyorum sizlerle. Bir miktar elinize aldığınız ürünü yüzünüze ya da cildinize yayarak uygulamayın. Kremin koruyucu etkisine zarar veriyor bu şekilde uygulanması. Bunun yerine parmaklarınızla tampon yaparak yüzünüze yedirin. Hem cildinizin günlük masaj ihtiyacını da gidermiş olursunuz.

Yağmur Kalyoncu bahar takibinde

Bu haftalık benden bu kadar. Acvit ailesinin diğer ürünleri daha detaylı incelemek isterseniz linki aşağıya bırakıyorum…

http://www.acvit.com.tr/tr

YAĞMUR KALYONCU X ACVİT KOZMETİK İÇERİK ÇALIŞMASI

Sıradaki haber yükleniyor...
holder