Yağmur Kalyoncu Yeni bir sezona merhaba
HABERİ PAYLAŞ

Yeni bir sezona merhaba

Uzun bir aranın ardından büyük bir özlemle tüm takipçilerime merhaba demenin heyecanını yaşıyorum. Hepinizi çok özledim. Umarım hepinizin tatili çok ama çok güzel geçmiştir. Bol bol dinlenip yeni sezon için enerji toplamışsınızdır.

Yaz mevsimi dinlenmek, eğlenmek için harika bir fırsat olsa da beraberinde gelen tembelliği pek sevmiyorum ben. Etkisinden kurtulmak biraz vakit alıyor. Nihayet tatil sonrası sendromunu atlatıp sizlerle bir araya gelebildik.

Bu sezon da eğlenceli davetler, güzellik ve moda alanında farklı içerikler, yeni marka birliktelikleri ile dopdolu bir yıl geçireceğiz. Sizlere küçük sürprizlerimde var. Bu sezon köşemde; sosyal medyayı kasıp kavuran yedikleri içtikleri olay olan, giyim ve aksesuarlarıyla modaya yön veren influencer arkadaşlarımla bir arada özel içerikler oluşturacağız.

Haberin Devamı

Hazırsanız güzel enerjilerle başlayalım mı sezonun ilk içeriğine?

Bu hafta 2019 yaz trendlerinde hangi detaylar öne çıktı yakından bakalım istiyorum (Sanırım hala tatil sendromu yaşıyorum)

O halde ilk sürprizim burada bana eşlik edebilir. Sosyal medyada her yaptığı işle adından söz ettiren sevgili arkadaşım Tuana Yücel ( @tuanayucel) bu blokta yaz trendlerini masaya yatırırken bana yardımcı olacak.

Tuana Yücel : Yağmur’cum tüm takipçilerimize burada senin köşen aracılığı ile merhaba diyorum. Çok güzel bir yaz sezonunu geride bıraktık. Ne yazık ki... Şimdi şehre dönüş zamanı. Yoğun bir tempo bizi bekliyor. Ben bana ayırdığın bu blokta 2019 yazında öne çıkan aksesuar trendlerinin altını çizmek istedim.

Yeni bir sezona merhaba

2019 Yazına Damgasını Vuran Aksesuar Trendleri

Bu sezon incileri sadece kolyelerde değil tokalar, taçlar, küpeler ve daha birçok farklı parçada gördük. Özellikle son zamanlarda kalın, ince, örme gibi farklı formlarda kullanılan saç bantları en sık tercih edilen aksesuarlar arasında yer aldı.

Yeni bir sezona merhaba

Sezonun trend bir diğer aksesuarı da sembollü, harfli ve zincirli kemerler oldu. Chanel, Moschino gibi dünyaca ünlü birçok markanın koleksiyonlarında yer vermesiyle bu kemerleri çoğu zaman fonksiyonel özelliğinden uzak sadece takı olarak sonbaharda da kullanmaya devam edeceğiz bence.

Haberin Devamı

Yeni bir sezona merhaba

ŞEFFAF AYAKKABI VE ÇANTA

Bu sezon aynı zamanda her şey transparandı! Aksesuarlarda öne çıkan şeffaf detaylar özellikle topuklu ayakkabılar ve çantalarda kendini gösterdi. Her renk kombinle eşleştirilebilir olmaları kombinleri tamamlarken eminim büyük kullanım kolaylığı sağladı.

Yeni bir sezona merhaba

HASIR ÇANTA

Hasır ve bambu detaylar ise sezonun olmazsa olmazlarındandı. Özellikle hasır çantaları hem gündüz kumsalda, hem de yaz akşamlarında dışarı çıkarken kullandık. Yüksek taban hasır terlikler de konforlu ve şık duruşuyla 2019 yaz trendlerinde vazgeçilmezler listesinde.

Yağmur Kalyoncu : Tuana’ cım gözlemlerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Sezon içerisinde moda ve güzellik alanında burada senin gözlemlerine ihtiyacımız olacak. Enerjik ve başarılarla zenginleşecek bir sezon olsun senin için.

Bu haftanın diğer konuğu tatlı mı tatlı güzel ve dikkat çeken influencerlardan @worldofsimay olarak bildiğiniz Simay Özyiğit.

Haberin Devamı

Yeni bir sezona merhaba

Yağmur Kalyoncu: Simay’cım tarzınla çok dikkat çekiyorsun. Senden tarzını yorumlamanı istesem neler söylersin bize?

Simay Özyiğit: Benim tarzım genellikle sade, zarif ve şık diyebilirim. Ama tabi bu değerlendirmenin sizler ve takipçilerim tarafından yapılması beni daha mutlu eder.

Yağmur Kalyoncu: Bu yaz dolabının olmazsa olmaz parçaları nelerdi?

Renli elbiselerim, spor kıyafetlerim ve mini eteklerimle rahat bir yaz geçirmeyi tercih ettim.

Yağmur Kalyoncu: Bu yaz makyaj çantanın favorilerini sorsam sana?

Simay Özyiğit: Hımmm. MAC Paintpot, Nars Orgazm serisinden Krem Allık, Darphin Melaperfect Fondöten, Benefit They’re Real Push Up Liner, MAC False Lashes Rimel, Lancôme Effecernes Kapatıcı favorilerimdendi.

Yeni bir sezona merhaba

Yeni bir sezona merhaba

Yeni bir sezona merhaba

Yeni bir sezona merhaba

Yeni bir sezona merhaba

Yeni bir sezona merhaba

Yağmur Kalyoncu: Sevgili Tuana Yücel ile 2019 yazındaki takı favorilerimizi konuştuk. Senin aksesuarda yaz favorilerin nelerdi ?

Simay Özyiğit: Benim için bir elbiseyi tamamlayan en önemli parça takıdır. Elbise, t-shirt, pantolon ve etek gibi birçok parçanın kombinine ayrı bir şıklık katan takılar, farklı tarz ve trendlerle 2019 yaz sezonunda karşımıza çıktı. Göz yormayan takı seçimleri yapmaya çalıştım.

Yağmur Kalyoncu: Her zaman bakımlı ve sağlıklı gözüken saçlarının sırrını sormak istiyorum. Yaz senin saçlarına dokunmamış gibi...

Simay Özyiğit: Düzenli olarak haftada bir gün Kerastase’ın Blonde Absolu maskesini kullanıyorum. Saçta ağırlık yapmadan saçımı yumuşacık yapıyor. Saç bakım kremi de doğal yağlar içerdiğinden saçı yumuşatıp elektriklenmesine engel oluyor. Saç telinin içine geçip hızla emilme özelliğine sahip. Sarı saçlar için yeni çıkan bu seriyi kesinlikle öneririm.

Yeni bir sezona merhaba

Yağmur Kalyoncu: Çok teşekkür ediyorum burada okurlarım ve takipçilerimle buluştuğun için. Güzelliklerle dolu bir sezon olması dileğiyle.

Önümüzdeki hafta sonbahar favorilerim ile sizlerle buluşacağım. Şimdilik hoşça kalın…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder