Yasemin Candemir 2021’i “Güzellik yılı” ilan etmenin tam zamanı!
HABERİ PAYLAŞ

2021’i “Güzellik yılı” ilan etmenin tam zamanı!

Pandemi sırasında hazırladığınız ev yapımı iksirleri bir kenara bırakıp, 2021'i ışıltılı bir cilde kavuşturma zamanı geldi. Bu yıl tüm dünyada kolajen çılgınlığı ve probiyotik bazlı ürünler her yanı saracak. Hepimizin artık nihai bir “Zoom” ışıltısına ihtiyacı var.

1- Probiyotik bileşenler

Probiyotikler, sindirim sisteminizi aynı hizada tutan iyi bakteri türleridir. Ancak bu inanılmaz organizmalar ciltte topikal olarak kullanıldığında, yaraları iyileştirdiği, yara izlerini yumuşattığı ve hatta egzama gibi iltihaplı hastalıkları yatıştırdığı kanıtlanmıştır. Probiyotik bazlı ürünler gittikçe daha fazla mevcut hale geldikçe, aranacak en etkili bileşenler arasında Lactobacillus, Bifidabacterium ve Vitreoscilla türleri olmalıdır.

Haberin Devamı

2- Restylane Lyft

Şu anda kullandığımız ekstra dezenfektan malzemeleri ellerimize adeta dayak atıyor. El dezenfektanı aslında cildimizi doğal hidrasyonundan arındırır, bu nedenle nemlendiricili bir dezenfeksiyon malzemesi kullanmak sorunları yarı yarıya azaltabilir. İdeal olarak, canlandırmaya ve su kaybını gidermeye yardımcı olmak için Restylane Lyft içeren bir ürün kullanmalısınız. Hacmi eski haline getirmek, sinir bozucu damarları gizlemek ve ellerinizi dolgun ve sulu tutmak için FDA onaylı Restylane Lyft aradığınız içerik olmalı. Hyaluronik asit dolgu maddeleri suya dayanıklıdır. Ayrıca ellerinize adeta yüzünüz gibi davranmalı ve yüzünüze cilt bakımı uyguladıktan sonra kalan kısmı alıp ellerinize sürmelisiniz.

2021’i “Güzellik yılı” ilan etmenin tam zamanı

3- Kolajen takviyeleri

Diyetiniz ile cilt arasındaki ilişkiyi tanımak “Gençlik Pınarı”na dokunmanın anahtarıdır. Kolajen takviyelerini günlük rutininize dahil etmek, cildinizin nemini ve esnekliğini artırabilir, kırışıklıkları azaltabilir ve saç büyümesini artırır. İnternette çok sayıda ürün var, ancak özellikle kolajen peptitler muazzam sonuçlar getirir. Takviyeler yavaş ciltte kendini gösterir bu nedenle faydalarının görülmesi üç aya kadar sürebilir.

4- LED ışık terapisi yüz maskeleri

Işık terapisi başta yalnızca bir dermatoloğun ofisinde alabileceğiniz bir tedavi olarak başladı, ancak popülaritesi artınca şimdi evde uygulayabileceğiniz formları da çıktı. LED ışık terapisi, yaşlanma belirtilerinden akneye kadar çeşitli endişeleri tedavi etmek için cildi farklı ışık dalga boylarına maruz bırakır. Aynı zamanda kolajen görünümünü artırmaya yardımcı olur, cildin parlak görünmesini sağlar, hücre hasarını onarır, bakterileri öldürür ve ince çizgileri azaltır.

Haberin Devamı

2021’i “Güzellik yılı” ilan etmenin tam zamanı

5- Sürdürülebilir güzellik

Bu yıl sürdürülebilir olma trendi en yüksek seviyesinde. Toksik olmayan bileşenler içeren güzellik ürünleri, yeniden doldurulabilir kaplara, tüplere ve şişelere doluyor ve ciddi bir eko-hareket gelişiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder