Yasemin Candemir Hayatı mutlu bir gülümseme eşliğinde değiştirenler!
HABERİ PAYLAŞ

Hayatı mutlu bir gülümseme eşliğinde değiştirenler!

Ülke olarak bir sıkışıklık yaşıyoruz ama çok şükür ki yaşama renk katmaya çalışan markalarla hayatı paylaşıyoruz. Bu aralar en güzel haberlerden biri H&M tarafından geldi. Tamamı 27 Kasım’da satışa sunulacak H&M x Giambattista Valli koleksiyonunun ilk meyvelerini Kendall Jenner’ın üstünde gördük. Pembe tüllü elbiseler şimdiden yüzümüze minik gülümsemeler oturttu bile.

Hala kozmetik ürünlerde taksitlendirme yok ama kozmetik markaları da elini eteğini çekmiyor Türk kadınlarından. İnce çizgilerin üstünde etki gösteren cilt temizlik aleti Foreo yeni ürünlerle pazara girerken, Bomontiada’da 28 Mayıs’ta başlayacak XCO 2019 mükemmel müşteri ve kullanıcı deneyimi için pek çok markayı taşın altına elini sokmaya davet ediyor. Belli ki anlam satışa, satış sadakate uzanıyor ve tüketici markaya her dokunduğunda ise algı yönetimi başlıyor.

Haberin Devamı

Hayatı mutlu bir gülümseme eşliğinde değiştirenler

EĞLENCE SEKTÖRÜ DÜNYAYA AÇILIYOR

Bu aralar gururumuz olmaya aday kişilerden biri de eğlence sektörünün en başarılı isimlerinden biri haline gelen Tolga Alişoğlu. Geçen sene ilkini yaptığı düzenlediği Big Boyz Festival, bu yıl büyüyor hatta ikinci festivale hatta 9 milyon TL’lik ticaret hacmi hedefleyerek başlıyor. Meraklılarının hayallerini süsleyen otomobiller, motosikletler, drone klüpleri ve spor aktiviteleri ile katılımcılarına gerçek deneyimler yaşatan festival, belli ki yine İstanbul’un en büyük deneyim alanına sahip etkinliği olacak. Alişoğlu, yurt dışından da büyük ilgi gören festivali çok yakında Avrupa’da da düzenlemeyi hedeflerken, eğlence sektörüne boyut atlatacağa da benziyor.

Hayatı mutlu bir gülümseme eşliğinde değiştirenler

GELECEĞİN LİDER KADINLARI ARANIYOR!

KAGİDER’in genç kadınların toplum ve iş hayatındaki yerlerini kuvvetlendirmek, profesyonel iletişim ağlarını genişletmek ve iş arama süreçlerini kolaylaştırmak amacıyla 2010 yılında başlattığı Geleceğin Kadın Liderleri Projesi, onuncu döneminde aynı hedefler doğrultusunda daha da güçlenerek devam ediyor.

Hayatı mutlu bir gülümseme eşliğinde değiştirenler

Yeni başkanı Emine Erdem ile vizyonunu güçlendiren KAGİDER, Sanofi Türkiye işbirliğinde hayata geçirdiği projeye üniversite son sınıf öğrencisi veya yeni mezun genç kadınlar başvurabiliyor. Başvuran adaylar elemeden geçirildikten sonra; yapılacak video mülakatları sonucu bu yıl Ankara’da gerçekleştirilecek eğitim programına dâhil edilecekler.

Haberin Devamı

Ulaşım ve konaklamaları karşılanacak ve eğitim programına ücretsiz katılabilecekler. Bu önemli projenin son başvuru tarihi ise 8 Ağustos 2019.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder