Yazgülü Aldoğan Plaket yasağına alkış!
HABERİ PAYLAŞ

Plaket yasağına alkış!

Haberin Devamı

Davutoğlu’nun açıkladığı yeni paketteki plaket yasağını çok beğendim! İstediğiniz kadar dalga geçin, çok önemsiyorum. Plaket almadan birine selam veremez hale gelinmişti. Oğlum 1. sınıfta okuma bayramına katılacak, veliler öğrencilere plaket verilmesini istemiş, ben karşı çıkınca “Yazgülü Hanım, bizim sizin gibi sıra sıra plaketimiz yok, bari çocuğun olsun” demişlerdi! Geçen gün evdeki plaketlerin hiç olmazsa kutularını çöpe atarken oğlanınkini buldum, inanamadı, hatırlamıyor tabii! Bir sarayla kaç plaket yapılır gibi sorularla önemsizleştirmeyin meseleyi, neresinden başlasak kâr. Asıl o en az on beş arabalı konvoyları hafifletebiliyor musunuz?

[[HAFTAYA]]

Güzel haberler


Olumlu haberlere devam: CHP Milletvekili Umut Oran’ın Sosyalist Enternasyonal’de Başkan Yardımcısı seçilmesine de kocaman bir alkış; tek dersaneden üniversitesi bile olan koskoca bir eğitim ağı oluşturan Enver Yücel’in eğitim dalında Birleşmiş Milletler’de UNCA Awards’tan ödül almasına da. İkisi de çok önemli. Her ikisini de kutluyorum. Hep kötü olaylarla anılacak değil ya Türkler!

Los Vivancos fırtınası esiyor

Bütün hayranlarına duyurulur: Los Vivancos, İstanbul ve Ankara’da gösteriler yapmak üzere Türkiye’de. Ülkemizde özellikle kadınlardan oluşan büyük bir hayran kitlesi olan İspanyol Flamenco Grubu Los Vivancos yeni gösterilerinde bundan önceki şovlarının en beğenilen bölümlerinden oluşan “Best of” yapacak! Haberimiz yoktu demeyin!

Dış düşmana ihtiyaç yok


RTE, bir ara rahmetli İsmet İnönü’den başlayarak CHP’ye saydırıp duruyordu ya; bir süredir laf etmiyor. Çünkü Ana Muhalefet Partisi en büyük muhalefeti her zamanki gibi kendine karşı yapıyor. Hani partiye ve birbirlerine karşı harcadıkları enerjiyi iktidara karşı harcasalar devirirler bile! Parti içindeki ulusalcılar cumhurbaşkanı adayı olarak kendisine bile sormadan Emine Ülker Tarhan’ın adını ortaya atmışlardı. O da öyle bir gaza geldi ki ayrılıp parti kurdu ama arkasından giden olmadı! Süheyl Batum partiden belli aralıklarla istifalar olacağını açıkladı ve ihraç edildi. Birgül Ayman Güler, partisini Gülen’le işbirliği yapmakla suçladı, disipline verildi. En son Şişli Belediyesi skandalı patladı. Bırakın CHP’lileri, kendisini kerhen bu partiye oy vermek durumunda bulan seçmen dahi tenis maçı izler gibi bir ona bakıyor, bir buna! Ve haklı olarak isyan ediyorlar: “AKP bu kadar oy alıyorsa sizin gibi anamuhalefet partisi olduğundan!”

Para hem aklandı hem nemalandı!

Böylesi ancak muz cumhuriyetinde olur: Ayakkabı kutularından, yatak altlarından çıkan paralar yeddieminde bekliyordu. Soruşturmanın üstünü cemaat operasyonuyla karartıp kapattılar ya. E kapatılmış soruşturmanın el konulmuş parasını geri verecekler tabii. Üstelik de yasal faiziyle! Faizi kim ödeyecek? Maliye, yani devlet, yani biz. Vergilerimizden. Halbuki o paralar yasal olmadığı için evde saklanıyordu. Böylece hem aklanmış oldu, hem nemalanmış. Kutluyorum, hayırlı olsun diyorum! Biz de enayiliğimize doymayalım, destekçileri hâlâ “Ne olmuş çaldılarsa, benim paramı çaldılar! Çalıyorlar ama çalışıyorlar!” diyebiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder