@ Zodyakli Twitter'da şöhretli sözler
HABERİ PAYLAŞ

Twitter'da şöhretli sözler

Melih Gökçek @06melihgokcek TÜBİTAK’ı kutluyorum. Bilim diye yıllardır bize yutturulmak istenen safsatayı (evrim teorisi) çöpe atmışlar.

Cüneyt Özdemir @cuneytozdemir İran uzaya maymun yolladım diye övünüyor. Yahu biz yıllardır hangi makamlara yollamadık ki!..

Demet Akalın Kurt @DemetAkalin Ben sensiz daha iyiyim bildiğin her anlamda seni artık sevesim yok hiç arkadaş kalasım yok! selamını alasım yok, gördüğünde hatırla!!!!

Gülben Ergen @GeErgen Bir kadın sizin için çabalıyorsa, sakın sıkılmayın, sarılın.. Çünkü kadın, inancını yitirdiği yerde ipin ucunu bırakır.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ @kivanctatlitug Yine öldürmüşler beni.. eş dost arıyor iyi misin diye. Birkaç şerefsiz, soysuz insanın şaka yapası gelmiş. Sosyal medyanın düştüğü hale bakın!

Kemal Kılıçdaroğlu @kilicdarogluk Din üzerinden, inanç üzerinden siyaset doğru değil. Kimin dindar olup olmadığını, kimse bilemez. Kimsenin yetkisi de, terazisi de yoktur.

twitter ÜNLÜLERİ

@beyinsiz_adam Atalarımız biraz daha sağa göçse doğalgaz deposu, biraz aşağı göçse petrol zengini, biraz sola göçse AB üyesiydik. Tutturamamışlar işte!

@Hidrojan Bir kadın erkeğe geç yazabilir ama erkek geç yazamaz. Bahane olarak ne diyeceksin? Temizlik yapıyordum, oje sürüyordum, ağda yapıyordum mu diyeceksin?

@istiklalAkarsu Kayıp Amerikalı kadın olayında emniyet FBI'dan bile yardım istemiş ama kendi öz değerimiz Müge Anlı akıllarına gelmemiş, çok yazık.

(24.02.2013 tarihli Posta Karnaval'dan alınmıştır.)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder