Yaşam Yazın gelişi Babylon Soundgarden'dan belli

Yazın gelişi Babylon Soundgarden'dan belli

Paylaş
Yazın gelişi Babylon Soundgarden'dan belli

Babylon ahalisi, bu yıl da açık havaya çıkıyor, müzik baharla birlikte yeşillikler arasından yükseliyor ve dünyaca ünlü isimleri ağırlıyor

Farklı şehirlere uğrayacak Babylon Soundgarden 2013’ün ilk durağı 25 Mayıs’ta Park Orman. Orman içinde 3 farklı sahnede yerli ve yabancı grupların performanslarının yanı sıra gerçekleşecek yan etkinliklerle Babylon’u karnaval havasıyla yaşayacağız.

26 MAYIS'TA ANKARA'DA


Soundgarden ile Babylon’u İstanbul sınırlarından dışarı çıkarmayı, karnaval havasıyla farklı şehirlere yaymayı amaçlayan Babylon ahalisi, Soundgarden İstanbul’un ardından ara vermeden müziğini, sahnesini ve şenliğini 26 Mayıs’ta Ankara’ya taşıyacak.

KINGS OF CONVENIENCE VE DEVOTCHKA

Babylon Soundgarden’ın İstanbul ayağının bu yılki yabancı konukları; baharın naif havasını müzikleriyle sunacak Kings of Convenience, Gypsy punk’a yakın duran, farklı enstrümanlarla renklendirilmiş, hayatı yakalayan ve yansıtan müzikleriyle DeVotchKa ve gypsy, swing, calypso’ya çalan müzikleriyle sahneyi bir anda büyük bir partiye çeviren, Game of Thrones serisi ve Harry Potter filmlerinden de tanınan Natalia Tena’nın da yer aldığı Molotov Jukebox.

Haberin Devamı