Eğitim - Kariyer YDS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

YDS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

Paylaş
YDS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 9 Eylül Pazar günü yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı'nın (2018-YDS Sonbahar Dönemi) temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarını yayımlandı. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilecek

Yabancı dil tazminatı almak isteyen kamu personeli ile yüksek lisans öğrencisi adayları gibi çok sayıda kişinin geçen pazar günü girdiği 2018-YDS Sonbahar Dönemi sınavının soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı.

Haberin Devamı

Konuya dair ÖSYM'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"9 Eylül 2018 tarihinde uygulanan 2018 Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (2018-YDS Sonbahar Dönemi) Temel Soru Kitapçıklarına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 11 Eylül 2018 tarihinde saat 10.00’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir."

Almanca Testi ve Cevap Anahtarı

Arapça Testi ve Cevap Anahtarı

Fransızca Testi ve Cevap Anahtarı

İngilizce Testi ve Cevap Anahtarı

Haberin Devamı

Rusça Testi ve Cevap Anahtarı