Gündem Yediemin otoparkında emanete hıyanet! 40 aracı parçalayıp satmışlar

Yediemin otoparkında emanete hıyanet! 40 aracı parçalayıp satmışlar

Paylaş
Yediemin otoparkında emanete hıyanet! 40 aracı parçalayıp satmışlar

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, yediemin otoparkındaki çoğunluğu otomobil olan 40 araç ile 6 motosikleti Ankara’ya götürüp parçalayarak sattıkları öne sürülen 3 kişiden 2’si polis tarafından yakalandı. Emanete hıyanet eden zanlılardan birinin de bizzat yediemin olduğu belirtildi

Osmaneli’de icralık araçların konulduğu yediemin (Birden çok kişi arasında hukuki durumu çekişmeli olan bir malın, çekişme sonuçlanıncaya kadar emanet olarak bırakıldığı kimse) otoparkını bir süre önce ihale sonucunda Ali Ş. devraldı. Yediemin Ali Ş., arkadaşları Serdar D. ve Mustafa Ö. ile birlikte otomobil, kamyonet, traktör ve motosikletten oluşan toplam 128 aracın bulunduğu yediemin deposunu işletmeye başladı.

BİR ARAÇ KAYBOLUNCA...


Polis ekipleri, yediemin otoparkındaki bir otomobilin kaybolması üzerine soruşturma başlattı. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri yaptıkları araştırmada yediemin otoparkında çoğunluğu otomobil olan 40 araç ile 6 motosikletin olmadığını belirledi. Ekipler otoparkı işletenlerden Ali Ş. ile Serdar D.’yi gözaltına aldı.


TIR'LARLA ANKARA'YA GÖTÜRÜP PARÇALAMIŞLAR


Şüphelilerin belirli zamanlarda TIR’lara yükleyip Osmaneli’nden Ankara’ya götürdükleri araçları Mustafa Ö.’ye ait tamirci dükkanında parçalayarak sattıkları öne sürüldü. Mustafa Ö.’nün de yakalanmasına çalışırken, şüphelile Ali Ş. ve Serdar D., Osmaneli’de çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.


Cafer ELMAS / OSMANELİ (Bilecik), (DHA)