Eğitim - Kariyer Yeditepe Üniversitesi 'Kariyer Günleri' başlıyor

Yeditepe Üniversitesi 'Kariyer Günleri' başlıyor

Paylaş
Yeditepe Üniversitesi 'Kariyer Günleri' başlıyor

Yeditepe Üniversitesi Kariyer Günleri, 2-6 Mart 2015 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi'nde gerçekleştirilecek

Yeditepe Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre; üniversitenin Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Ofisi tarafından öğrencilerinin sektörel çevrelerle doğrudan iletişime geçmesini sağlamak amacıyla "Yeditepe Kariyer Günleri" düzenlenecek.

Haberin Devamı

Kariyer Günleri kapsamında Inventram Genel Müdürü Cem Soysal, yemeksepeti.com kurucusu Nevzat Aydın, Abdi İbrahim İlaç Üst Yöneticisi (CEO) Süha Taşpolatoğlu, Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul, Borusan-Manheim Üst Yöneticisi (CEO) Zafer Terzioğlu, Hukukçu eski FIFA kokartlı Hakem Cem Papila’nın da aralarında bulunduğu alanında öncü 70’ten fazla konuşmacı, 5 gün boyunca Yeditepe Üniversitesi öğrencilerine deneyimlerini aktaracak.

Yeditepe Kariyer Günleri, iş dünyasının yanı sıra Harun Kolçak, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ceyhun Yılmaz, Fatih Portakal, Candaş Tolga Işık, Cem-Seda Öğretir gibi medyanın da tanınmış isimlerini öğrenciler ile bir araya getirecek. Ayrıca, Kariyer Günleri boyunca farklı fakültelerde düzenlenecek fuar alanlarında da Mercedes-Benz Türk, Bosch, DHL, Philips ve Teknosa gibi 100’den fazla firma stajyer ve çalışan adaylarına ulaşacak.

Haberin Devamı

Oluşturulacak CV Kutuları sayesinde öğrenciler özgeçmişlerini konuşmacılara ve firmalara iletebilecek. Kariyer Günleri ve Kariyer Fuarları etkinliklerinin detaylarına "http://yeditepe.edu.tr" internet adresinden ulaşılabiliyor.