Salihli Yemyeşil bir kampüs için fidan diktiler

Yemyeşil bir kampüs için fidan diktiler

Paylaş
Yemyeşil bir kampüs için fidan diktiler

Yemyeşil bir kampüs için fidan diktiler

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Salihli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kampüsü bahçesine çeşitli türlerde 200 meyve ağacı fidanı dikildi.

Fidan dikimi için MCBÜ Salihli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kampüsü'nde düzenlenen etkinliğe, Salihli Kaymakamı Mehmet Kamil Sağlam, MHP'li Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Salihli Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç, MCBÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Karğın, Salihli İlçe Emniyet Müdürü Sayım Başaran, MCBÜ Salihli Meslek Yüksekokulu Müdürü Cihangir Alaca, Salihli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Salihli Ticaret Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Salihli İlçe Müftüsü Adem Karakelebek ile öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Salihli İlçe Jandarma Komutanlığı, Salihli Ziraat Odası Başkanlığı'nın da destek verdiği etkinlikte, toplam 200 zeytin, erik, kayısı ve nar fidanı toprakla buluşturuldu. Ardından da protokol üyeleri tarafından can suyu verildi.

Eğitim-öğretim hayatına başlayan Salihli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kampüsü'nde ilk kez hatıra ormanı oluşturulduğunu belirten Kaymakam Mehmet Kamil Sağlam, daha yeşil bir çevre için hatıra ormanının oluşturulmasında katkı veren herkese teşekkür etti.

Emre SAÇLI / SALİHLİ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı