Gündem Yeni askerlik sistemi ile ilgili yeni gelişme! Askerlik süresinde son durum nedir?

Yeni askerlik sistemi ile ilgili yeni gelişme! Askerlik süresinde son durum nedir?

Paylaş
Yeni askerlik sistemi ile ilgili yeni gelişme! Askerlik süresinde son durum nedir?

Günlerdir yeni askerlik sistemi hakkında yüz binler bilgi almaya çalışıyor. Askerlik süresinin ne zaman kısalacağı büyük bir merakla beklenirken Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi.

Yeni askerlik sistemi ve askerlik süresi konusu günlerdir kamuoyunun gündeminde... Çalışmalar devam ediyor ve yüz binler heyecanla yeni askerlik sisteminin bir an evvel yürürlüğe girmesini istiyor. Konu hakkında gerek Cumhurbaşkanı Erdoğan gerekse Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar açıklama yaparken son açıklama bugün geldi.

Haberin Devamı

İLK TASLAK CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SUNULDU

Milli Savunma Bakanlığı, "Yeni Askerlik Sistemi ile ilgili olarak ise; çalışmamızın ilk taslağı Kabine Toplantısında Sn. Cumhurbaşkanımıza sunulmuştur. Çalışmalarımız, diğer Bakanlıklar/Kurumlarla koordineli olarak devam ediyor. Maksadımız, Toplumdan geniş bir kabul görecek, tüm ihtiyaçları ve talepleri karşılayacak dengeli bir sistem teşkil etmektir. Önümüzdeki günlerde çalışmalar Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sunulacak. Sonuçlar müteakiben kamuoyuyla paylaşılacaktır." açıklamasını yaptı.