Gündem Yeni bir yağışlı hava geliyor

Yeni bir yağışlı hava geliyor

Paylaş
Yeni bir yağışlı hava geliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye bu gece saatlerinden itibaren Orta Akdeniz'den gelen yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor

Devlet Meteoroloji Genel müdürlüğü 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı..

Haberin Devamı

HAVA SICAKLIĞI: Kuzey, İç ve Doğu bölgelerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güneyli yönlerden, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

>> İL İL HAVA DURUMU - Tıklayınız


BÖLGELERDE DURUM
MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya ile bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

EGE: Az bulutlu, zamanla güney kesimlerinin çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Muğla ve Aydın çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Haberin Devamı

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla batı kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.