Burdur Yeni Burdurspor'da birlik yemeği

Yeni Burdurspor'da birlik yemeği

Paylaş
Yeni Burdurspor'da birlik yemeği

Yeni Burdurspor'da birlik yemeği

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR İkinci Amatör'de mücadele eden Yeni Burdurspor yöneticileri futbolcularla birlik ve beraberlik yemeğinde bir araya geldi.

Yeni Burdurspor'un birlik ve beraberlik yemeğine futbolcuların yanı sıra Kulüp Başkanı Kıvanç Düdük, Teknik Direktör Özcan Yıldırım ile Altyapı Antrenörü Mehmet Ünal katıldı. Kulüp Başkanı Kıvanç Düdük, Yeni Burdurspor'un idealist birkaç arkadaş tarafından 2010 yılında kurulduğunu belirterek, "2010 yılında çıktığımız bu yolda her geçen gün büyüyen kocaman bir aile olduk. Sporcularımız futbolun yanı sıra eğitim hayatlarında da başarılı, vatanına, bayrağına bağlı bireyler olarak, gerek yerel gerekse ulusal düzeydeki başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam ediyor" dedi.

Yeni Burdurspor olarak U13 ve U15 ile 2'nci Amatör Küme'de tamamen Burdurlu gençlerden oluşan takımla namağlup şampiyonluk ipini göğüslediklerini vurgulayan Düdük, "Halen devam eden U14 ve U19 kategorilerinde lider olarak devam eden takımımız U16 müsabakalarına da hazırlıklarımız devam ediyor. Kısacası tüm altyapı kategorilerinde zirveye oynuyoruz. İlimizi ulusal düzeyde temsil eden bayan futbol takımımız, ilimizin ve takımımızın tanıtımına katkıda bulunarak bizleri gururlandırdı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı