Gündem CNN Türk'te yeni dönem başlıyor

CNN Türk'te yeni dönem başlıyor

Paylaş
CNN Türk'te yeni dönem başlıyor

‘Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge’ her pazartesi 21.00’de yayınlanacak. Bugünkü bölüme CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce konuk olacak.

TARTIŞMA PROGRAMLARI

Haberin Devamı

‘Ercan Gürses ile Türkiye’nin Gündemi’ her salı, ‘Hande Fırat ile Gece Görüşü’ her perşembe ve ‘Deniz Bayramoğlu ile Göndem Özel’ her cuma saat 21.00’de ekrana gelecek. Buket Aydın’ın sunacağı yeni bir tartışma programı da yakında başlayacak.

HABER KUŞAKLARI

Hafta içi her gün 06.00’da ‘Büşra Sanay ile Güne Merhaba’, 10.00’da ‘Sultan Arınır ile 10’dan Sonrası’, 13.00’te ‘Zeynep Özyol ile Bugün’, 15.00’te ‘Başak Şengül ile Günlük’ ve 18.00’de ‘Buket Güler ile Ana Haber’ yayınlanacak. ‘gÜnÜn Sonu’ Fulya Kalfa’nın sunacağı ‘Günün Sonu’ hafta içi her gün 23.00’te yayınlanacak. Programda, güne damga vuran haberler, hayata ve insana dokunan olaylar ele alınacak.

EKONOMİNİN NABZI

Hafta içi her gün 09.00’da yayınlanacak ‘Mine Uzun ile Parametre’ye Hakan Çelik, Ercan Gürses, Murat Çelik, Dicle Canova ve Serkan Demirtaş yorumlarıyla katılacak. Saat 17.30’daki ‘Kapanış Zili’nde Beste Uyanık piyasaların nabzını tutacak.

Haberin Devamı

SÜPER LİG MAÇLARI

Her pazartesi saat 10.25’te ‘Süper Lig Saati’, 19.30’da ‘Gündem Spor’ yayınlanacak. Cumartesi ve pazar saat 17.30’da ‘Maç Başlıyor’ ekrana gelecek. yeni ProgramLar Her pazar 21.00’de Semih Yalman hayali olan herkese yol gösterecek. Yine her pazar saat 13.15’te Sevilay Öztürk, sağlıklı ve kaliteli bir yaşamın ipuçlarını verecek.

DEVAM EDENLER

Her perşembe 16.20’de kültür sanat programı ‘Nefise Karatay ile Afiş’ ekrana gelecek. Cumartesi günleri 09.00’da ‘Leyla Ataman ile Sağlık Kontrolü’, hafta sonları saat 10.00’da POSTA Gazetesi Ankara Temsilcisi Hakan Çelik’in sunduğu ‘Hafta Sonu’ yayınlanacak. ‘Ahmet Can ile Teknoloji Her Yerde’, ‘Mehmet Turgut ile Falan Filan’, ‘Can Oba ile Doğanın Tadı’, ‘Cüneyt Özdemir ile 5N 1K’, ‘Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa’, ‘Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’, ‘Cem Seymen ile Para Dedektifi’, ‘Başka Bir Dünya Mümkün’ ve ‘Yabancılar’ devam eden diğer programlar.