Bilim - Teknoloji Yeni iPhone'lar hızlı şarjla gelecek
Paylaş
Yeni iPhone'lar hızlı şarjla gelecek

Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtmasına kısa bir süre kala sızıntılar gelmeye devam ediyor. Yeni iPhone’larla ilgili son sızıntılara göre cihazlar hızlı şarj adaptörleriyle gelecek

iPhone’ların en büyük dezavantajı yavaş şarj olmaları diyebiliriz. İnternete dolaşan fotoğraflara göre Apple bu durumu değiştirecek gibi görünüyor. Yeni paylaşılan bilgilere göre iPhone’lar 18 wattlık bir adaptörle gelebilir. Yuvarlak hatlı bir tasarıma sahip olan şarj adaptörünün yeni iPhone’ları hızlı şarj edeceği ve Type-C desteğiyle geleceği söylentiler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

EYLÜL'DE TANITILACAK iPHONE'LAR NE KADAR OLACAK?

Apple’ın bu sene üç yeni model tanıtacağına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Bu modeller 5,8 inç OLED ekranlı iPhone X’in ikinci versiyonu, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus ve 6,1 inç OLED ekranlı yeni bir iPhone modeli olacağı söyleniyor. Daha önceki modelde 999 dolarlık fiyatla kullanıcılarının tepkisini çeken Apple yeni modelleri daha düşük fiyatlarla piyasaya sürebilir. Yeni raporlara göre iPhone X’in ikinci versiyonu 899 dolar, iPhone X Plus 999 dolar ve 6,1 inç büyüklüğündeki model ise 599 dolar gibi başlangıç fiyatlarıyla satışa sunulabilir.