Kültür - Sanat Yeni James Bond, Idris Elba mı?
Paylaş
Yeni James Bond, Idris Elba mı?

Bir sonraki Bond için kulislerde konuşulan isimlerden biri, diğerlerinden daha da öne çıkıyor: Idris Elba!

Danny Boyle’un yönetmenliğini üstlendiği ve Daniel Craig’in son kez James Bond olarak karşımıza geleceği 25. Bond filminin çekimleri yakında başlayacak ama şimdiden bir sonraki Bond için kulislerde isimler konuşulmaya başlandı.

Haberin Devamı

“Yeni James Bond kim olacak?” tartışmaları her alevlendiğinde ortaya atılan ilk isim olan Idris Elba, şu anki en güçlü aday olarak gözüküyor. Şu anda 46 yaşında olan Idris Elba, 26'ncı filmde James Bond'u canlandırdığı takdirde, Bond'a hayat veren en yaşlı aktör olacak.

"BEYAZ OLMAYAN BİR BOND İÇİN DOĞRU ZAMAN"

James Bond serisinin şu anda başında olan Barbara Broccoli, Daily Star'a verdiği röportajda “Beyaz olmayan bir Bond için doğru zaman!” açıklamasında bulunarak Elba hayranlarını heyecanlandırdı. Broccoli, aynı röportajda yeni Bond için “Bir kadın olabilir, siyah bir kadın olabilir, beyaz bir kadın olabilir ama bence herkesin görmek istediği karakteri neden birazcık değiştirmeyelim” diye konuştu.

"BEN ELBA, IDRIS ELBA"

Öte yandan Idris Elba, attığı "Ben Elba, Idris Elba" tweet'iyle James Bond'a gönderme yaparak dedikoduları bir adım daha öteye götürdü.

Haberin Devamı

İngiliz oyuncu Elba daha önce Avengers: Sonsuzluk Savaşı, Beasts of No Nation, Thor, Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol gibi filmlerde rol almıştı.