Ekonomi Yeni Kaptanlar Yola Çıkıyor!

Yeni Kaptanlar Yola Çıkıyor!

Paylaş
Yeni Kaptanlar Yola Çıkıyor!

Yeni Kaptanlar Yola Çıkıyor!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sultandağı Meslek Yüksekokulu (SMYO) “Otobüs Kaptanlığı” bölümü üçüncü mezunlarını 07-08 Haziran 2012 tarihleri arasında yapılacak olan etkinliklerle “Ulaşım Sektörü” işgücü piyasasına arz ediyor.



Eğitim hayatlarını tamamlayarak, mezun olan otobüs kaptanlığı öğrencileri için ikinci kez bir mezuniyet töreni düzenleniyor. Ülkemizde üretilen Karayolu Yolcu taşıma sektörü araç ve teknolojilerinin sergileneceği bir sergi ile katılımcıların kaynaşabileceği ve gelişmelerin fiziksel olarak izlenebileceği bir mecra ile taçlandırılmıştır.


Tören Üniversite Yöneticilerinin, Kamu Temsilcilerinin, Türkiye Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektörü Federasyon Başkanlarının ve Değerli Yöneticilerinin, Otobüs Üreticisi Şirketlerin Temsilcilerinin, Yolcu Taşımacılığı Şirketlerinin temsilcileri ile akademik ve idari personel ve mezun öğrencilerin ailelerinin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilecektir.

Törende mezun kaptanlar Otobüs Kaptanı Meslek Yemini ederek Apoletlerini takacaklardır.
Bu özel günümüzde, öğrencilerimiz, gelecekte meslektaşları olmayı umdukları değerli sektör temsilcisi büyüklerini ve mensuplarını yanlarında görmekten mutluluk duyacaklardır.

Yer:
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü
Ahmet Necdet Sezer Kampüsü
Atatürk Kültür Merkezi
Gazlıgöl Yolu, 03200
AFYONKARAHİSAR

Tarih:
Karayolu Taşıma Teknolojileri Sergisi
07-08 Haziran 2012 Saat: 10.00-18.00
Mezuniyet Töreni
08 Haziran 2012 Saat:14.00

İletişim:
Mezuniyet Töreni Komitesi
TEL: 0 272 6563600
Eposta: kyormuk@aku.edu.tr

Haberin Devamı