Spor Yeni Malatya Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni Malatya Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Yeni Malatya Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final karşılaşmaları bugün başlıyor. Akhisarspor kendi evinde Ümraniyespor'u ağırlarken Galatasaray ise Yeni Malatya deplasmanına çıkıyor. Milyonlarca taraftarın en çok sorduğu soru ise "Yeni Malatya Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" şeklinde...

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final mücadele heyecanı yaşanacak. Galatasaray ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karlı karşıya gelecek. Hem şampiyonluk hem de Türkiye Kupası mücadelesi veren Sarı-Kırmızılı kulüp iyi bir skorla finale adını yazdırmanın peşinde...

Haberin Devamı

Müsabakayı kaçırmak istemeyen taraftarın aklında ise maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı soruları yer alıyor.

YENİ MALATYASPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçı yarın saat 20.00'de Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşma aspor'dan canlı yayınlanacak.

23. FİNALİN PEŞİNDE

Galatasaray, Türkiye Kupası’nda 23. kez finale yükselmek için sahaya çıkacak.

Türkiye Kupası’nı 17 kez ile en çok kazanan takım olan sarı-kırmızılılar, daha önce 22 kez finalde mücadele etti. Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor’u elemesi durumunda 23. kez final oynayacak.

BU SEZONKİ 4. MAÇ

Galatasaray, Evkur Yeni Malatyaspor ile bu sezonki 4. maçını yapacak.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılılar, Malatya temsilcisiyle Spor Toto Süper Lig’de 2, Türkiye Kupası’nda 1 maçta karşı karşıya geldi. Ligde Malatya’daki maçı 2-0 kaybeden Galatasaray, İstanbul’daki rakibini 3-0 mağlup etti. Türkiye Kupası’ndaki maç ise 0-0 sona erdi.