Spor Yeni Malatyaspor'da futbolcular idmana çıkmadı

Yeni Malatyaspor'da futbolcular idmana çıkmadı

Paylaş
Yeni Malatyaspor'da futbolcular idmana çıkmadı

Beşiktaş'ın bu hafta karşılaşacağı Yeni Malatyaspor'da futbolcular alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmadı iddiaları öne sürülmüştü. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek iddiaları yalanladı

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında ligde ikinci sırada bulunan Beşiktaş'la, 38 puanla 10. sırada bulunan Yeni Malatyaspor 22 Nisan Pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu maçı Halis Özkahya yönetecek.


FUTBOLCULAR ANTRENMANA ÇIKMADI


Beşiktaş'ın rakibi Yeni Malatyaspor da bugün beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Yeni Malatyasporlu futbolcular, alacakları ödenmediği için Beşiktaş maçı öncesi antrenmana çıkmadığı iddia edildi.


BAŞKAN YALANLADI


Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, futbolcuların Beşiktaş maçı öncesi alacakları ödenmediği için antrenmana çıkmadığı iddialarını yalanladı.

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: Takım şuanda fitness salonunda çalışıyor. Oynamayan futbolcular vardı. Dia falan, onlarla konuşmuşlar. İdmanını yapıyor. Yayıncı kuruluş yanlış yazmış ama hiçbir bilgi almadan yazmış




Haberin Devamı