Yaşam 'Yeni Medya ve Eğitim' konferansı

'Yeni Medya ve Eğitim' konferansı

Paylaş
'Yeni Medya ve Eğitim' konferansı

Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü tarafından Yeni Medya kavramının çeşitli alanlardaki dönüştürücü etkilerinin ortaya çıkartılması amacıyla düzenlenen “Yeni Medya Konferansı” 16 Nisan Salı günü Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde yapılıyor

Geçtiğimiz yıl 600 kişinin salondan, 6.000 kişinin ise canlı yayından izlediği etkinliğin bu yılki teması ‘Yeni Medya ve Eğitim’ olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Türkiye’nin YENİ MEDYA ve EĞİTİM alanlarında birikim ve deneyim sahibi seçkin akademisyen ve sektör uzmanlarının Türkiye ve dünyadan örneklerle yapacağı sunumlarda, 21. yüzyılda eğitim kavramı Yeni Medya ile nasıl değişiyor; Yeni Medya, öğretmen, öğrenci, okul, eğitim ve öğretim kavramlarını nasıl etkiliyor; Yeni Medya üzerinde ne tür eğitim-öğretim teknolojileri, araçları ve içerikler geliştiriliyor; Sanal Sınıf, Online Eğitim, Tablet gibi araçların faydaları neler; İnternet ve mobil cihazların zaman-mekan sınırlarını ortadan kaldırması kurumlara ne tür eğitim fırsatları veriyor; Dijital Yerliler Sosyal Medya üzerinden eğitilebilir mi? konuları tartışılacak. 12:30-18:00 arasında düzenlenecek konferans katılım ise ücretsiz olacak.

Haberin Devamı

Konferansa katılmak isteyenlerin bu adresten kayıt yaptırmaları gerekiyor.