Bilim - Teknoloji Yeni Moto G ve X tanıtıldı!
Paylaş
Yeni Moto G ve X tanıtıldı!

Motorola'nın sevilen cepleri Moto G ve Moto X'in yeni modelleri kafa karıştıran adlarıyla tanıtıldı!

Moto G'nin yenilenmiş sürümü "Moto G", ve yenilenen Moto X, yine "Moto X" adıyla Motorola tarafından tanıtıldı. Göz ardı edilmeyecek özelliklerle gelen telefon, uygun fiyatını koruyor. Yeni Moto X ise eskisinin güncellenmiş sürümü.

Yeni Moto G, 5 inç'lik 720p ekranla, çift ön hoparlörle ve microSD desteğiyle geliyor. 1.2GHz Snapdragon 400 dört çekirdekli işlemciye sahip telefon, 2.000mAh pil, 8GB depolama alanı gibi ortalama özelliklere sahip. Şu andan itibaren satışa sunulan Moto G'nin İngiltere fiyatı 145 sterlin.


Yeni Moto X ise ekranını 4.7 inç'ten 5.2 inç'e genişletiyor ve 1080p (423ppi) çözünürlük sunuyor. Cihazın gövdesi, kavisli metal çerçeve, bambu ve deri gibi maddelerden oluşuyor. İşlemci tercihini 2.5GHz dört çekirdekli Snapdragon 801'den yana yapan Moto X, 2GB RAM'e sahip.

16MP arka kamerayla ve 2.300mAh pille gelen yeni Moto X, saf Android 4.4.4 deneyimi sunuyor. Moto X, telefonun rengi, yazılımı gibi öğelerini kişiselleştirmenize izin veren seçenekler de sunuyor. 16GB dahili depolama alanına sahip Moto X'in kontratsız yurtdışı fiyatı, 499 dolar. Moto X'in 32GB'lık bir modeli, daha sonar Moto Maker web sitesi üzerinden satışa sunulacak.

IFA'dan en güncel haberleri, tüm son dakika gelişmelerini, özel IFA 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Resimlerle: IFA 2014: TV'ler, cepler, akıllı evler ve fazlası!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı