Alışveriş - Moda Yeni nesil ‘’şarjlı göğüs pompası’’ ile anneler yorulmasın!
Paylaş
Yeni nesil ‘’şarjlı göğüs pompası’’ ile anneler yorulmasın!

Gelişen yeni trendlerle birlikte annelerin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefleyen Wee Baby, yenilenen ürünleri ve portföyüne eklediği ürünlerle anneler ve bebeklerinin yanında olmaya devam ediyor. Wee Baby, yeni ürünü Ultra Portatif Şarjlı Göğüs Pompasıyla bebeklerin daha uzun süre anne sütü ile beslenebilmesini sağlıyor

Anne sütünün değerini bilen ve yıllardır emzirmeyi destekleyen ürünler tasarlayan Wee Baby, annelerin ihtiyaçları ve konforları doğrultusunda ürünlerini daima yeniliyor ve geliştiriyor. Ultra Portatif Şarjlı Göğüs Pompasıyla annelerin sütlerini kısa sürede, onları yormadan sağmalarına imkan sağlayan Wee Baby, bebeklerin uzun süre anne sütü ile beslenmelerine destek oluyor.

Çalışan annelere kolaylık sağlıyor


Mini tasarımı ve şarj edilebilir olması annelerin bu özel dönemlerinde kolay ve yorulmadan süt sağabilmelerine imkânı verirken, bu özelliği ürünü muadillerinden de farklılaştırıyor. Çeşitli güç kaynakları ile her zaman şarj imkanı sağlaması özellikle çalışan anneler için büyük rahatlık sağlıyor. Mini ve hafif tasarımıyla elde tutmak ve çantada taşımak için ideal. 5 farklı masaj modu ve masaj destekli göğüs pediyle kolay süt salınımı sağlayan göğüs pompası, süper sessiz fısıltı ses düzeyinde çalışan 9 kademedeki farklı güç seviyelerinde de emme sunuyor. Otomatik emme ve bırakma temposu ile bebeğin emme ritmini taklit ediyor. Kademeli farklı emiş modlarıyla anneye kendine uygun emme şeklini ve yoğunluğunu ayarlama imkanı tanıyor.


En değerli besin: Anne sütü


Bebeklerin zihinsel ve ruhsal gelişimi için gerekli olan tüm besinleri içeren anne sütü, bağışıklık sistemini destekleyerek onları enfeksiyonlara karşı koruyor. Kolay sindiriliyor ve gaz sancısına neden olmuyor. Anne sütünün bebeklerin gelişimindeki öneminin farkında olan Wee Baby, yeni ürünüyle anne ve bebeğinin sağlığına ve konforuna özen gösteriyor.

Haberin Devamı