Bilim - Teknoloji Yeni Nokia telefonların fiyatı ne kadar?
Paylaş
Yeni Nokia telefonların fiyatı ne kadar?

Nokia'nın yeni Android telefonları artık bir sır değil. Peki ama fiyatları ne kadar olacak?

Nokia'nın merakla beklenen yeni akıllı telefon modellerinin oldukça uygun fiyatlarla piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Nokia Power User tarafından edinilen bilgilere göre Nokia D1C olarak bilinen iki Nokia cihazının önümüzdeki Şubat ayının sonlarına doğru gerçekleşecek MWC 2017 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bahsi geçen sızıntıya göre cihazların fiyatının 150 dolardan başlayacağı ifade ediliyor.

Nokia Power User söz konusu bilginin yine de standart kaynaklara dayandırılmadığını dolayısıyla doğrulundan pek de emin olunamadığını ekliyor.

Fakat sızıntıda bir gerçeklik payı varsa iki cihazdan kalite olarak biraz daha düşük olan; 2 GB RAM, 5 inç 1080p ekran ve 13 MP arka kamerayla gelmesi beklenen modelin 150 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. 3 GB RAM, 5.5 inç Full HD ekran ve 16 MP arka kamerayla gelmesi beklenen diğer modelin fiyatının ise 200 dolar olması bekleniyor.

Her iki rakam eğer gerçekse bizi oldukça düşük fiyatların karşılığında bir hayli makul özellikleri olan iki yeni Nokia modelinin beklediğini söyleyebiliriz.

Haberin Devamı