Magazin Yeni sezonun sürprizi Cansu

Yeni sezonun sürprizi Cansu

Paylaş
Yeni sezonun sürprizi Cansu

İnzivaya çekilen Cansu Dere'ye dizi teklifi yağıyor. Tatilde olan Dere, dönüşte yapım şirketi Endemol Türkiye'yle masaya oturacak. Oyuncuya partner olarak Tolgahan Sayışman düşünülüyor

2009-2011 arasında milyonları ekrana kilitleyen ‘Ezel’in ardından iddialı bir projede yer almayan Cansu Dere, ekrana dönüyor. ‘Muhteşem Yüzyıl’da konuk oyuncu olarak hayranlarının karşısına çıkan ve tekrar inzivaya çekilen Dere’ye teklif yağıyor.

Haberin Devamı

Çek Cumhuriyeti’nin bohem kenti Prag’da tatil yapan güzel oyuncu, İstanbul’a dönünce projeleri değerlendirerek, aralarından en iyisini seçmeye karar verdi.



REYTİNGDE TAVAN YAPARLAR

‘Eyvah Düşüyorum’, ‘Benzemez Kimse Sana’, ‘Canlı Para’, ‘Wipe Out’ gibi birçok yarışmanın yaratıcısı olan Endemol Türkiye, ilk dizi projesi için Cansu Dere’nin kapısını çaldı.

Sezona çok konuşulacak iki starla girmek için hazırlanan Endemol Türkiye’nin yaptığı toplantılarda öne çıkan diğer isimse Tolgahan Sayışman. 135 bölüm yayınlanan Lale Devri'nde başrol oynayan ve performansıyla popülerleşen Sayışman, şirketin yaptırdığı kamuoyu yoklamasında ilk sırada yer aldı. Endemol Türkiye, Tolgahan Sayışman ve Cansu Dere’yi çekecekleri dizinin başrolünde oynatarak, yeni sezonda bol reyting getirecek bir işe imza atmak için görüşmeleri hızlandırdı.

Haberin Devamı