Yaşam Yeni tasarımlı ısıya dayanıklı cam biberonlar

Yeni tasarımlı ısıya dayanıklı cam biberonlar

Paylaş
Yeni tasarımlı ısıya dayanıklı cam biberonlar

Emzirmenin yanı sıra sütlerini sağarak bebeklerini biberonla besleyen anneler için biberonların özellikleri ve nitelikleri de çok önemli. Yeni tasarlanan doğal içerikli ve pratik kullanımlı Geniş Ağızlı Isıya Dayanıklı Cam Biberonları ile Wee Baby, annelerin gönül rahatlığıyla kullanacağı ürünler sunuyor.

Özel şekilli biberon emziğinin iç tasarımı sayesinde emziğin beslenme esnasında yapışmasını önleyerek akışkanlık sağlıyor ve kesintisiz konforlu bir beslenme sunuyor. Tamamen doğal içeriği ve kristal berraklığı görünümüyle annelerin tercih edeceği biberon, özel saf borosilikat camdan üretiliyor. +200 C ile -20 C ye kadar ısı değişikliklerine dayanıklılık gösteriyor.

Haberin Devamı

Emzik ucundaki air sistem sayesinde beslenme esnasında oluşan hava kabarcıkları biberona dolarak bebeğin midesine gitmesini önlüyor ve gaz oluşumunun önlemesine yardımcı oluyor. Doğal içeriklerle el yapımı olarak üretilmiş olmasının yanı sıra akıtmayı önleyen, pratik kapak sistemine sahip cam biberonların; 120 ml, 180 ml ve 280 ml olmak üzere üç farklı boyu bulunuyor. Çok hafif ince cam tasarımı sayesinde de kolaylıkla taşınabiliyor. Alıştırma bardağı olarak da kullanılabilen cam biberonlar, geniş ağız bölümleriyle kolayca doldurulup temizleniyor.