Sağlık Yeni trend bilgisayar başında zayıflamak!

Yeni trend bilgisayar başında zayıflamak!

Paylaş
Yeni trend bilgisayar başında zayıflamak!

Zayıflamak için hep bir bahaneniz varsa DietClub tam size göre. Paranızdan ve zamanınızdan olmadan www.dietclub.com.tr'ye tıklayarak bilgisayarınızın başından kalmadan zayıflayabilirsiniz

İnternetten sosyalleşmeye ve hatta alışverişe tam alıştık derken, bu büyük ağ bu kez birçok kadını ve bazı erkekleri yumuşak karnından yakalıyor. ‘dietclub.com.tr’ adresinde tüm Türkiye için sağlıklı yaşamı hedefleyen DietClub sizi zayıflatacak. ‘İnternetten zayıflanır mı?’ demeyin. Yeter ki siz de onlar kadar ‘Kendinize inanın’

'BİLİNÇSİZ DİYET YAPMAYIN!'

Sağlık Bakanlığı’nın verilerine göre Türkiye’de obezite oranı erkeklerde %21.2, kadınlarda ise % 41,5. Sektör haline gelen zayıflama ürünlerine, beslenme danışmanlarına ve spor salonlarına harcanan para ise çığ gibi büyüyor. Ancak obezite sorununda gözle görülür bir iyileşme sağlanamıyor. Dahası bu tür paraları harcayamayanlar adeta kaderlerine terk ediliyor. Bilinçsizce yapılan diyetler yarardan çok zarar veriyor.

AÇ KALMADAN ZAYIFLAMAK MÜMKÜN

Kendini kilo vermeye adamış hemen hemen her kadının bir kapuska kapsülü ya da Afrika mangosu gibi deneyimleri olmuştur. Belki de günlerce midenize et tıkayıp doktora koştunuz, hatta sadece yeşilliklerin sıkılmış sularıyla beslenmeye çalıştınız. Oysaki marketinizde, bakkalınızda, pazarınızda ne satılıyorsa onları yiyerek kilo vermek mümkün. Hem de aç kalmadan. İhtiyacınız olan ise size yol gösterecek bir rehber.

TEK TIK UZAKTA

“Beslenme uzmanına gidecek ne param ne de vaktim var” şeklinde bir bahaneniz de olabilir. Ama Facebook’ta ya da twitter’da yarım saat daha az vakit geçirerek, bilgisayarınızın başından kalkmadan sağlıklı yaşam için adım atmanız mümkün. Yapmanız gereken ‘dietclub.com.tr’ adresine tıklamak. DietClub’ın ana sayfasında ısrarla size ve kullandıkları yöntemlere inandıklarını vurgulayan hoş insanlar göreceksiniz.

HEM DE ÜCRETSİZ

Sitenin kurucuları Elif Schmidt ve Ali Yurtsever DietClub’ı şöyle açıklıyor: “Son on yılımızı Los Angeles, Londra, İsveç ve Türkiye’de geçirdik. Bu dönemde sağlıklı yaşam, kilo verme ve spor ile yakından ilgilendik. Bu konudaki son trendleri öğrendik ve şu anda DietClub’da sunduğumuz araçlarla insanların başarılı bir şekilde kilo verdiğine şahit olduk. Kalori sayarak kilo verebileceğinize inanıyoruz. En önemli görevimiz ülkemizin başa çıkmak için önemli adımlar attığı obezite sorunuyla savaşmak. Bu yüzden DietClub’ın temel özelliklerine kullanıcılarımız ücretsiz ulaşabiliyor.”

KALORİ YÖNTEMİ İŞE YARIYOR

Kalori sayma yöntemi aslında birçok beslenme uzmanının kullandığı bir kilo verme şekli. Sihirli bir değnek değil ama işe yarıyor! Mucize vaat eden hangi yöntemle gerçekten sağlıklı bir şekilde zayıflanıyor ki zaten? Ancak motivasyon çok önemli. DietClub kullanıcının kalori sayması kadar kendine inanması gerektiğinin farkında. Bu nedenle sürekli aklınıza kazıyorlar: “Size inanıyoruz”, “Aç kalmadan kilo vermenin mümkün olduğuna inanıyoruz”. Bir süre sonra siz de kendinize inanmaya başlıyorsunuz.

BİLGİNİ VER, DİYETİNİ SEÇ

DietClub’ın temelini oluşturan ‘kalori sayma’ belli bir sınıfa, bir ırka, bir millete, bir coğrafyaya özel bir yöntem değil. Tüm diyetlere ve günlük yaşamımıza rahatlıkla uygulanabilir evrensel bir araç. Site sizden yaş, kilo, fiziksel durum gibi detaylarınızı aldıktan sonra ideal kilonuzu ve bu kiloya ulaşmak için günde kaç kalori almanız gerektiğini belirliyor. Sonra ister hazır sunulan diyetlerden seçiyorsunuz, isterseniz araçları kullanarak kalori hesabınızı yapıp kendi öğünlerinizi oluşturuyorsunuz.

YETER Kİ KENDİNE İNAN!

Her şekilde başarılı sonuçlar alabilirsiniz, yeter ki ‘KENDİNİZE İNANIN’. İşin içinde büyük bir idealizm var. Bu denli detaylı hesap kitap içeren bir yazılım ve siteyi yürüten hatırı sayılır büyüklükte bir ekip olmasına rağmen bu araçlar ücretsiz! Yani vermeniz gereken kiloyu belirlemek, binlerce yemek arasından şartlarınıza en uygun olanları diyet listenize eklemek ve verdiğiniz kiloları takip etmek ücretsiz. Daha fazlasını isteyenler, beslenme ve spor uzmanından destek almak isteyenler için ise 3-6 ve 12 aylık ‘Gold üyelik’ paketleri mevcut. ‘Gold’ deyince korkmayın, bir yıllık üyelik bile bir beslenme uzmanına gittiğinizde vereceğiniz paranın ancak üçte biri. DietClub, bir türlü kilo veremeyenlerin, türlü bahane bulanların sığınacağı yeni bir liman. Deneyin, pişman olmayacaksınız.

BASIN BÜLTENİ

2

Haberin Devamı