Spor Yeniden Hughes iddiası

Yeniden Hughes iddiası

Paylaş
Yeniden Hughes iddiası

İngiliz Daily Mail gazetesi, teknik direktör Mark Hughes'un Türk Milli Takımı Menajeri olarak futbola dönmeye hazırlandığını iddia etti

Hughes’un menajerlik kariyerine Galler Milli Takımı ile başladığını hatırlatan gazete, Galli teknik adamın, Futbol Federasyonu yetkililerinin menajeriyle temasa geçmesinin ardından teklifi ciddi şekilde düşündüğünü yazdı.

Türkiye’nin Dünya Kupası’na katılamaması sonrasında Fatih Terim’in görevinden ayrıldığını anımsatan gazete, Rusya Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink’in de milli takım teknik direktörlüğü için bir başka aday olarak gösterildiğini ifade etti.

Mark Hughes’un milli takım teknik direktörlüğü kariyerinde geldiği en iyi noktanın 2004 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda play-offlar olduğunu belirten Daily Mail, Türkiye’nin 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Almanya, Avusturya, Belçika, Kazakistan ve Azerbaycan ile aynı grupta yer aldığını hatırlattı.

Ocak ayında da Daily Mirror gazetesi, Futbol Federasyonu yetkililerinin milli takım için Mark Hughes ve eski milli futbolcu Tugay Kerimoğlu’na teklif götürdüklerini iddia etmişti. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City’de, menajer Mark Hughes’un görevine geçen yılın Aralık ayında son verilirken, yerine İtalyan Roberto Mancini getirilmişti.

Haberin Devamı