Akşehir Yeniden seçilen Akşehir Belediye Başkanı, mazbatasını aldı

Yeniden seçilen Akşehir Belediye Başkanı, mazbatasını aldı

Paylaş
Yeniden seçilen Akşehir Belediye Başkanı, mazbatasını aldı

Yeniden seçilen Akşehir Belediye Başkanı, mazbatasını aldı

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Salih Akkaya, mazbatasını aldı.
Partililerle birlikte maztabasını almak için İlçe Seçim Kurulu'na giden Başkan Salih Akkaya,''Bir 5 yıl Akşehir’imize hizmet etmiştik, Akşehir Halkımız bir 5 yıl daha hizmet etmek için bize fırsat verdi. Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımla beraber Cumhur İttifakı ekibi olarak AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarının da desteğiyle Akşehir’imize bu önümüzdeki 5 yıllık dönemde inşallah güzel hizmetler yapacağız. Projelerimizi paylaşmıştık inşallah onları bir bir gerçekleştireceğiz. Akşehirli hemşehrilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız.” diye konuştu.
Mazbata töreninin ardından belediye binasına geçiş yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’yı belediye girişinde belediye birim müdürleri ve belediye personeli çiçeklerle karşıladı.
Yoğun seçim döneminin ardından bugün tekrar göreve başladıklarını belirten Belediye Başkanı Salih Akkaya, ''Az önce mazbatamızı aldık. Kolları sıvadık, inşallah Akşehir’imizin hak ettiği daha da güzel yatırımları Akşehir’le buluşturmak üzere yola çıkıyoruz. Allah yolumuzu açık eylesin, yardımcımız olsun inşallah.''dedi.

Haberin Devamı