Yenimahalle Yenimahalle'nin milli sporcularına 'Vefa Ödülü'

Yenimahalle'nin milli sporcularına 'Vefa Ödülü'

Paylaş
Yenimahalle'nin milli sporcularına 'Vefa Ödülü'

Yenimahalle'nin milli sporcularına 'Vefa Ödülü'

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi’nin milli sporcuları Naz Arıcı ve Havva Elmalı 'Kadına Şiddete Hayır' teması ile gerçekleşen 'Spora Gönül Vermiş İş İnsanları Futbol Turnuvası'nda 'Vefa Ödülü'ne layık görüldü.
Spora Gönül Vermiş İş İnsanları Futbol Turnuvası, Yatırımcı ve Sanayici İş Adamları Derneği (YATSİAD) öncülüğünde, çok sayıda sivil toplum kuruluşunun desteğiyle 'Kadına Şiddete Hayır' teması ile gerçekleşti. Turnuva, 'Kadına Şiddete Şut' sloganıyla Hayırsever İş Kadını Emel Uslu Atik'in vuruşu ile başladı. Ödül töreni ile taçlanan turnuvada, Uluslararası Yetişkinler Buz Pateni Yarışması'nda Dünya Şampiyonu olarak Türkiye’yi gururlandıran Yenimahalle Belediyesi'nin 'Altın Kuğu' lakaplı Artistik Buz Pateni Milli Sporcusu Naz Arıcı ve Yenimahalle Belediyesi'nin Dünya Şampiyonu Görme Engelli sporcusu Havva Elmalı'ya 'Vefa Ödülü' verildi. Kadın olarak spora her daim destek olduğunu dile getiren Emel uslu Atik, "Böyle bir organizasyonda kadına verilen değeri ve eşitliği görmek beni çok mutlu etti" dedi.
Aldıkları 'Vefa Ödülü' ile gurur duyduklarını ifade eden Naz Arıcı ve Havva Elmalı ise, "Ülkemizin adını başarıyla temsil etmeye devam edeceğiz. Bize bu yolda destek olan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı