Yenimahalle YENİMEK kursiyerlerinin tiyatro oyunu ilgi çekti

YENİMEK kursiyerlerinin tiyatro oyunu ilgi çekti

Paylaş
YENİMEK kursiyerlerinin tiyatro oyunu ilgi çekti

YENİMEK kursiyerlerinin tiyatro oyunu ilgi çekti

ANKARA, (DHA)- YENİMAHALLE Belediyesi'nin Ergazi'de bulunan Meslek Edindirme ve Hobi Kursu'nda (YENİMEK) 'Uygulamalı Tiyatro' eğitimi alan kursiyerler, yılsonu gösterilerini 'Safinaz'ın İzdivacı' adlı tiyatro oyunu ile yaptı.
Batıkent Meydan AVM içerisinde yer alan Sinan Bengier Tiyatro Salonu'nda gerçekleşen oyuna, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yönetmenliğini Celal Murat Usanmaz'ın yazarlığını ise, Sema İslim Utandı'nın yaptığı oyunda, evlenmek isteyen ancak bir türlü annesi yüzünden evlenemeyen Safinaz'ın hikâyesi işlendi. Oyun, Safinaz ile evlenmek isteyen damat adayının anneye de bir eş bulmasıyla mutlu son yaptı. Usta oyunculara adeta taş çıkartan kursiyerler, oyunculukları ve kostümleriyle büyük beğeni topladı. Alkışlar eşliğinde vatandaşları selamlayan oyunculara çiçek takdim edildi.
Desteklerinden dolayı Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a teşekkür eden Yönetmen Celal Murat Usanmaz, "Başta başkanımız Fethi Yaşar olmak üzere, oyunda emeği geçen herkese bugün bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza ekibim adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı