Merkez Yenişehir Belediye Başkanı Aydın 6 aylık çalışmalarını anlattı

Yenişehir Belediye Başkanı Aydın 6 aylık çalışmalarını anlattı

Paylaş
Yenişehir Belediye Başkanı Aydın 6 aylık çalışmalarını anlattı

Yenişehir Belediye Başkanı Aydın 6 aylık çalışmalarını anlattı

Gürhan ADANA/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA)- BURSA'da Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, yerel seçimlerden bu yana geçen 6 aylık dönemi değerlendirdi. İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmet götürdüklerini söyleyen Aydın, dolu dolu bir 6 ay geçirdiklerini belirtti.

Yerel seçimlerin ardından göreve başlar başlamaz acil çözüm bekleyen konulara el attıklarını ifade eden Başkan Aydın, kısa sürede önemli mesafeler kat ettiklerini belirtti. Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Kültür ve Sosyal İşler, İşletme, Temizlik İşleri ve Kırsal Hizmetler Müdürlüklerinin çalışmalarını anlatan Aydın, “Yol yapımı, parke taşı ve trotuar döşenmesinden metruk binaların yıkımına, ücretsiz sinema günleri düzenlenmesinden okullar, mahalle konakları ve düğün salonlarının boya ve badanalarının yapılması kadar her alanda çalışıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALAR ÖNCELİK SIRASINA GÖRE YAPILIYOR

Osmanlı'nın kuruluş yıllarında uç beyi olan Kızıl Ali Paşa’nın Kızılköy’deki kabrinin düzenlenmesi çalışmasının ilk icraatları olduğunu dile getiren Aydın, bu kapsamda mezarlığa ulaşımda kullanılan merdivenlerin de yenilendiğini kaydetti. Altyapıdan çevre düzenlemelerine değin her kesimi ilgilendiren konulardaki çalışmaları öncelik sırasına göre değerlendirdiklerini ifade eden Aydın, “Projelerimizi eldeki olanaklar çerçevesinde, belediyemizin ve günün şartlarının elverdiği oranda gerçekleştirme çabası içindeyiz” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı