Yenişehir Yenişehir Triatlonu yarın yapılacak

Yenişehir Triatlonu yarın yapılacak

Paylaş
Yenişehir Triatlonu yarın yapılacak

Yenişehir Triatlonu yarın yapılacak

MERSİN, (DHA)- MERSİN'de Yenişehir Belediyesi ile Türkiye Triatlon Federasyonu'nun birlikte organize ettiği 'Yenişehir Triatlonu' yarın yapılacak.
2019'da ilki düzenlenen Yenişehir Triatlonunun ikincisi yarın düzenlenecek. Sezonun ilk yarışı olma özelliğini taşıyan 2'nci Yenişehir Triatlonu, 300’ün üzerinde sporcuyu ağırlayacak. Türkiye Triatlon Federasyonu iş birliğinde gerçekleştirilecek organizasyon, genç, elit, paratriatlon ve yaş grupları kategorilerinde düzenlenecek. Yarışlar, Adnan Menderes Bulvarı Fenerbahçe Meydanı'nda yarın saat 09.00'da başlayacak ve saat 16.00'ya kadar devam edecek.Sezonun ilk puanlı yarışı olan Yenişehir Triatlonu'na, 8'i engelli 298 sporcu katılacak.
Organizasyon ile ilgili açıklama yapan Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, "2020 yılında finalleri burada yapacaktık ama maalesef pandeminin geldiği boyut nedeniyle ertelemek durumunda kaldık ve 2021 yılında yapmaya karar verdik. Biz tedbirli bir şekilde yaparsak bir sorun yaşamayız diye düşündük ama şunu biliyoruz ki sporcular kendi sağlığını ve çevre sağlığını korumada son derece dikkatli insanlar. Yoğun tedbirler alarak gerçekleştireceğimiz sezonun ilk yarışında birlikte olacağız" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı