Yenişehir Yenişehir’de çocuklara ücretsiz halısaha

Yenişehir’de çocuklara ücretsiz halısaha

Paylaş
Yenişehir’de çocuklara ücretsiz halısaha

Yenişehir’de çocuklara ücretsiz halısaha

Gürhan ADANA/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA)- BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde belediyeye ait halı saha ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerine gündüz seanslarında ücretsiz olacak.

İlkokul öğrencileri ise halı sahada akşam boş olan saatlerde de ücret ödemeyecekler. Göreve geldiği günden bu yana çocuklar ve gençler için belediyenin olanaklarını seferber ettiklerini belirten Belediye Başkanı Davut Aydın, “Sinema, yüzme ve oyun salonlarımızın yanı sıra halı saha da ilk, orta, lise ve üniversitede okuyan öğrencilerimizin tamamına gündüz seanslarında ücretsiz olacak. İlkokul öğrencilerimiz akşamları boş saatlerde halı sahada ücret ödemeyecekler” dedi.

“DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ”

Çocukların ülkenin geleceği ve teminatı olduğunu, eğitimden spora her alanda hayatlarını kolaylaştıracak hizmetlerle onların yanlarında olmayı amaçladıklarını belirten Başkan Aydın, “Onlar için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Daha yolun başındayız. Onlar için hep birlikte daha güzel işler yapmak istiyoruz” diye konuştu. Başkan Aydın, hafta sonları Yenişehir Ömer Halisdemir Kültür Merkezi’ndeki sinema salonlarının çocuklara ücretsiz hizmet vermeyi sürdürdüğünü kaydetti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı