Çukurova Başkan Çetin'den bayram mesajı

Başkan Çetin'den bayram mesajı

Paylaş
Başkan Çetin'den bayram mesajı

Başkan Çetin'den bayram mesajı

ADANA, (DHA)- ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Gelecek bayramların pandemi atlatılarak yine kucaklaştığımız, birbirimize sarıldığımız bayramlar olarak kutlanmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Soner Çetin, pandemi ve bunun yarattığı sorunlardan dolayı Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini belirterek, “Milletçe mübarek Ramazan Bayramı'nı idrak etmekteyiz. Bayramlar kırgınlıkların unutulduğu; sevgi saygı ve hoşgörü duygularının daha fazla hissedildiği günlerdir. Türkiye hem ekonomik hem de siyasi açıdan zor ve gergin günler geçiriyor. Dilerim Ramazan Bayramı herkesin birbirini kucakladığı, kimsenin kimseyi düşüncesinden, etnik kökeninden ve inancından dolayı ötekileştirmediği günlere vesile olur. Türkiye’nin yapısal sorunları yetmezmiş gibi 1 yıldan fazla bir süredir covid-19 pandemisinin yarattığı sorunlarla mücadele etmekteyiz. Toplumun geniş kesimleri ekonomik ve sosyal olarak çok zor durumda. Bu zor durumdan dayanışma ile çıkabiliriz. Bayramlar dayanışma ve yardımlaşma duygularının üst seviyeye çıktığı önemli günlerdir” dedi.
Soner Çetin, şöyle devam etti:
“Mübarek Ramazan Bayramı ülkemizde sevgi ve saygı ortamının dalga dalga yayıldığı günlerin başlangıcı olsun. Toplumun her kesiminden insanlar birbirine güler yüzle yaklaşsın, sıkıntıları ve gerginlikleri üzerinden atsın. İnanıyorum ki ülkemiz birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günleri atlatacak ve gelecek bayramlar daha huzurlu bir şekilde kutlanacaktır. Gelecek bayramların pandemi atlatılarak yine kucaklaştığımız, birbirimize sarıldığımız bayramlar olarak kutlanmasını diliyorum. Bu duygularla tüm İslam Aleminin ve Türk Milletinin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, mutlu, huzurlu, barış duyguları içinde bir bayram diliyorum” şeklinde konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı