Karaisalı 10'uncu Kızıldağ Futbol Turnuvası başlıyor

10'uncu Kızıldağ Futbol Turnuvası başlıyor

Paylaş
10'uncu Kızıldağ Futbol Turnuvası başlıyor

10'uncu Kızıldağ Futbol Turnuvası başlıyor

Güven ÖZGÜL/KARAİSALI, (Adana), (DHA)- ADANA'da Karaisalı Kaymakamlığı himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda, ilçe belediyesi ve Karaisalılar Derneği'nin destekleriyle bu yıl 10'uncusu organize edilecek olan Kızıldağ Yaylası Köyler Arası Futbol Turnuvası kura çekimi, tertip komite üyesi ve takım yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.
1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası'nda bu yıl 10'uncusu himaye edilecek olan futbol turnuvasına 23 takım başvuru yaptı. Turnuva, 4 Haziran Cumartesi günü play-off müsabakalarıyla start alacak. 4 gruptan oluşan ve 11 takımın mücadele edeceği play-off müsabakalarında gruplarını birinci bitiren 4 takım yayla turnuvasında mücadele etmeye hak kazanacak. Turnuvanın açılış maçı ise 25 Haziran Cumartesi günü geçen sezonun şampiyonu Gildirlispor ile Yağıbasanspor arasında oynanacak. Kura törenine katılan Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, organizasyonun mahalli anlamda en büyük futbol turnuvası olduğuna dikkat çekerek, "Her yıl daha da büyüyerek devam eden turnuvamıza katılan tüm takımlara başarılar diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, kazasız belasız, sakatlığın olmadığı ve hak edenin kazandığı bir turnuva olmasını temenni ediyorum” dedi.
KATILACAK TAKIMLAR
Başvuru tarihinin sona ermesiyle birlikte turnuvaya katılan takım ve oyuncu listeleri de belli oldu. Turnuvada Aktaşspor, Keştepespor, Bozcalarspor, Araplarspor, Döleklispor, Pos Yağıbasanspor, Gildirlispor, Döşekevispor, Yağıbasanspor, Çukurçömelekspor, Çatalanspor, Kırıklıspor, Akçalıspor, Kaşobaspor, Murtçukuruspor, Ayakkıfspor, Topalakspor, Selampınarspor, Kuşçusofuluspor, Farsakspor, Yağıbasan Akkuşspor, Eğlencebirligi, Bakilerspor takımları mücadele verecek.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı