Kozan Kılıçdaroğlu Kozanlılarla buluşacak

Kılıçdaroğlu Kozanlılarla buluşacak

Paylaş
Kılıçdaroğlu Kozanlılarla buluşacak

Kılıçdaroğlu Kozanlılarla buluşacak

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 23 Aralık’ta Kozan ilçesinde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı açılışlar öncesinde, bölge halkıyla buluşmaya devam ediyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, CHP Adana Milletvekileri Orhan Sümer ve Ayhan Barut’la birlikte Kozan’ın Anavarza, Arslanlı, Ayşehoca, Faydalı ve Tılan köylerinde esnaf ve kahvehane ziyaretlerinde bulundu, halkla bir araya geldi. Kozan halkının şehitlerle ilgili hassasiyetini ve vatan sevgisini bildiğini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, Kozanlı Cumhuriyet Şehidi Kubilay’ın anısının yaşayacağı Kent Meydanı ve Kozanlı Kurtuluş Savaşı Kahramanı Sırelif’in ismini taşıyan Gündüz Bakımevi’nin açılışlarına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağını belirtti ve Kozanlıları davet etti.
BAŞKAN KARALAR KÖY KAHVEHANELERİNDE HALKLA BULUŞTU
23 Aralık’ta, saat 11.45’te gerçekleştirilecek program öncesi köy kahvehanelerinde halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, “Ulusal kurtuluş mücadelesinde Ermenilere ve Fransızlara karşı ciddi direnişin olduğu bir yer burası. Zulme rağmen kahramanca mücadele eden Kozan, Adana ile birlikte ilk kurtulan yerleşim bölgelerindendir. Bu Türkiye’nin kurtuluşunu da tetiklemiştir. Kozanlıların Mustafa Kemal Atatürk’e ve kurduğu Cumhuriyete bağlılığını biliyorum. Şehit Kubilay’ın Kozanlı olması çok önemli. Onun adına Kent Meydanı, anıt ve park yaptık. Kozanlı Kurtuluş Savaşı Kahramanı Sırelif adına da Gündüz Bakımevi yaptık. Açılışlara CHP Genel Başkanımız gelecek. Muhteşem bir kalabalıkla onu karşılayalım” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı