Pozantı Pozantıspor’da transfer fırtınası

Pozantıspor’da transfer fırtınası

Paylaş
Pozantıspor’da transfer fırtınası

Pozantıspor’da transfer fırtınası

ADANA, (DHA) - 2019-2020 döneminde Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele gösterecek olan Pozantıspor’dan transfer atağı geldi.
Pozantıspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın makamında bir araya gelen teknik direktör ve futbolcular Pozantıspor ile yeniden anlaşma sağladı.
Teknik direktör Fehim Köroğlu ve iç transferde kaptan Ahmet Dalkıran, kaleci Zafer Yılmaz, Mehmet Öner, Emrehan Akdan, Ersin Teber, Can Yeni, Oktay Üstünel, Batuhan Özbek ve Soner Öztürk Pozantıspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın makamında Kulüp Başkanı Özgür Gören ve kulüp yöneticisi Cumali Eyi ile birlikte bir araya gelerek şampiyon yaptıkları kulüpleri Pozantıspor’u Bölgesel Amatör Liginde de yalnız bırakmayarak yeniden anlaşma sağladı. Onursal Başkan Mustafa Çay ise amaçlarının başarılı kadro ve karakterli futbolcularla yeniden anlaşma sağlayarak takımın ruhunu koruduklarını ve yeni transferler ile daha da güçlenerek, Adana ili ve Pozantı’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı