Pozantı Tünelin ucundaki ışık: Belemedik

Tünelin ucundaki ışık: Belemedik

Paylaş
Tünelin ucundaki ışık: Belemedik

Tünelin ucundaki ışık: Belemedik

Malik GÖDELİNER/POZANTI,(Adana), (DHA)- ADANA’nın Pozantı Belediyesi tarafından 2-3 Kasım'da ilçenin doğasıyla ünlü Belemedik Tabiat Parkı'nda 3'üncü Doğa ve Fotoğraf Festivali-Yarışması düzenlenecek.
Geleneksel hale gelen festivalin üçüncüsü 2-3 Kasım’da ilçenin doğasıyla ünlü Belemedik Tabiat Parkında gerçekleştirilecek. Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivali kapsamında düzenlenecek olan fotoğraf yarışmasının önceki yıllara göre kapsamı da genişletildi. 'Tünelin Ucundaki Işık Belemedik' sloganıyla düzenlenen fotoğraf yarışması ‘Pozantı’da Yaşam’, ‘Geçmiş Zaman Belemedik’ ve ‘Tünelin Ucundaki Işık Belemedik’ olarak üç farklı kategoride yapılacak.

TANITIM ATAĞI
2015 yılından itibaren düzenledikleri Doğa ve Fotoğraf Festivali'nin yoğun katılımlı şenlik havasında geçtiğini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Sonbaharın bütün renkleri ile hakim olduğu bir güzelliktir Belemedik. Tarihi, doğası ve bitki örtüsü kadar son zamanlarda Pozantı Belediyesi olarak Belemedik’te yapmış olduğumuz yaşam parkı, mangal park, restoran, yapay şelale ve eski binaların kimliklendirme çalışmaları ile tüm Türkiye’nin ilgisini çekmeye başladı. Bu güzelliklerin daha iyi tanıtılabilmesi ve fotoğraf tutkunları ile geniş kitlelere ulaşılabilmesi amacıyla 2-3 Kasım tarihlerinde söyleşilerin, etkinliklerin ve konserlerin yer alacağı 3. Doğa ve Fotoğraf Festivali'ni düzenliyoruz. Bu festivalin önceki yıllara oranla daha çok ilgi göreceğine şimdiden tanıklık ediyor, tüm doğa ve fotoğraf severleri bu güzel etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

JÜRİ KOLTUĞUNDA İKİ BELEDİYE BAŞKANI
Fotoğrafa olan merak ve tutkuları nedeniyle Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik festivalin jüri koltuğunda oturanlar arasında yer alıyor. 4 kişilik seçici kurulda EFİAP üyeleri Ayhan Şenbayrak ve Hulki Muradi de görev yapacak.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı