Seyhan Başkan Akay, yeni yıla ziyaret ve denetimle girdi

Başkan Akay, yeni yıla ziyaret ve denetimle girdi

Paylaş
Başkan Akay, yeni yıla ziyaret ve denetimle girdi

Başkan Akay, yeni yıla ziyaret ve denetimle girdi

ADANA,(DHA)- SEYHAN Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 2019’un son günü ile 2020’nin ilk gününü mahallelerde ziyaretler, inceleme ve denetimlerle geçirdi.
İlçeye bağlı mahalleleri dolaşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, daha önce tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı yaptı. Yardımları evlerine kadar götüren Başkan Akay, ailelerin yeni yılını da kutladı. Hasta ziyareti de yapan Başkan Akay, 'geçmiş olsun' dileklerini ileterek, 2020’nin herkese sağlık getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Akay, .elediye kreşlerinde geleceğe hazırlanan çocukların yeni yıl kutlamasına da sürpriz ziyaret yaptı. Çocukların yeni yılını kutlayan Başkan Akay, miniklerin mutluluğuna ortak oldu. Başkan Akay “Çocuklar geleceğimizin güvencesi ve yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin görevidir" mesajı verdi.

TAŞINMAZLARI İNCELEDİ
Başkan Akay, belediyenin mülkiyetinde olan eski bina ve alanlarda da inceleme yaptı. Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya’nın da katıldığı ziyarette Başkan Akay, belediye teknik ekibiyle birlikte eski binaları ve boş alanların nasıl değerlendirilebileceği üzerine çalışma yaptı. Başkan Akay, atıl alanların en kısa sürede Seyhanlılara kazandırılması için gerekli talimatları verdi.
DENETİMLER SÜRDÜ
Zabıta ekipleri, Çevre Koruma Müdürlüğü'ne bağlı gıda mühendisleri, yılbaşı gecesi de denetimlerini sürdürdü. Ekipler, halkın sağlığının korunması için denetimler yaptı, bazı işletme sahiplerini uyardı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı