Afyonkarahisar Afyonkarahisar Belediyesi 11 bin fidan dikti

Afyonkarahisar Belediyesi 11 bin fidan dikti

Paylaş
Afyonkarahisar Belediyesi 11 bin fidan dikti

Afyonkarahisar Belediyesi 11 bin fidan dikti

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR Belediyesi Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla düzenlenen 'Geleceğe Nefes Ol' kampanyasına 11 bin 110 fidan dikerek destek verdi.

Afyonkarahisar Belediyesi, Zafer Kent Ormanı'nda 110 bin metrekarelik alana 11 bin 110 fidan dikti. Etkinlikte, eşi Sevim Zeybek'le birlikte fidan diken ve fidanlara can suyu veren Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar'ı yaşanılabilir yemyeşil bir şehir haline getirmek istediklerini söyledi. Başkan Zeybek, "Hem inancımız gereği, hem de Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan '11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes' kampanyasına destek vermek için biz de 11 bin 110 fidanı toprakla buluşturduk. Etkinliğimizin hayırlı olmasını diliyor, bizden sonraki nesillere daha yeşil bir Afyonkarahisar bırakabilmek ümidiyle Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz ile katkı sunan kurumlara ve okullarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Zafer Kent Ormanı'ndaki etkinlikte, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar ile Afyonkarahisar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kız İmam Hatip Proje Okulu, Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencileri binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı