Aksaray Aksaray belediyesi vatandaşlara her gün 4 bin pide dağıtıyor

Aksaray belediyesi vatandaşlara her gün 4 bin pide dağıtıyor

Paylaş
Aksaray belediyesi vatandaşlara her gün 4 bin pide dağıtıyor

Aksaray belediyesi vatandaşlara her gün 4 bin pide dağıtıyor

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY Belediyesi, ramazan ayında vatandaşlara, ihtiyaç sahibi ayrımı yapmadan günde 4 bin pide dağıtıyor.
Belediye ekipleri, araçlarıyla gittikleri mahallelerde kapı, kapı gezerek vatandaşlara pidelerini ulaştırıyor. Daha önceden belirlenen 2 bin aileye ise sıcak yemek yardımında bulunuluyor. 
Şifahane Mahallesi'ndeki pide dağıtımına katılan Belediye Başkanı Evren Dinçer, gazetecilere, ramazan ayında kentte ulaşamadıkları hiç kimsenin kalmayacağını söyledi.
Vatandaşlar için tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Dinçer, şunları kaydetti: "Belediye olarak ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma kültürünü vatandaşlarımıza ulaştırmak için çaba gösteriyoruz. Bu ayın manevi ikliminden yararlanmak için de bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Daha önceki yıllarda olduğu gibi tüm hemşerilerimize pide dağıtmayı hedefledik. Bu kapsamda bu ayda 100 bin pide ve 30 bin de tahinli pidemizi dağıtacağız. Buda demek oluyor ki günde 4 binden fazla pideyi vatandaşlarımıza dağıtacağız. Arkadaşlarımız bu dağıtımları gün boyu yerine getiriyor. Sıcak yemek ve yardım kolisi dağıtımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Ramazan, ekmeğinizi bölüşmektir, paylaşmaktır, gönüllerde birleşmektir. Bu minvalde hareket ediyoruz." (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberin Devamı