Demre Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Paylaş
Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde yapılan deneme sınavında birinci olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.
İlçe genelinde 5'inci kez düzenlenen deneme sınavında başarılı olan öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Demre Kaymakamlığı'nda yapılan törene, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Kaymakam Refiki Ali Emre Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, başarılı öğrencilerin okul müdürleri ve ödül almaya hak kazanan öğrenciler katıldı.
Törende, ortaokullarda yapılan deneme sınavında 5'inci sınıflarda 281 öğrenci arasında birinci olan 80. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Yağmur Demirel, 6'nci sınıflarda 382 öğrenci arasında birinci olan 80. Yıl  Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ayliz Atagün, 7'nci sınıflarda 356 öğrenci arasında birinci olan Özel Bil Ortaokulu öğrencisi Berrak Cisem Cura ve 8'inci sınıflarda 390 öğrenci arasında birinci olan Ceyliz Naz Gökbelen'e takdirname ve hediye çeki verildi.
Öğrencilere ödülünü veren Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, "Önceliğimiz kaliteli eğitim. Ülkemizin geleceği iyi eğitim almış, kendini iyi yetiştirmiş gençlerimize bağlı. Amacımız sizleri yarıştırmak değil. Sizleri daha çok ders çalışmaya, daha çok okumaya, kendinizi iyi yetiştirmeye teşvik etmek. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

  

Haberin Devamı