Demre Demre'de 'Bayramınız kemerli olsun' uygulaması

Demre'de 'Bayramınız kemerli olsun' uygulaması

Paylaş
Demre'de 'Bayramınız kemerli olsun' uygulaması

Demre'de 'Bayramınız kemerli olsun' uygulaması

 

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA) - ANTALYA'nın Demre ilçesinde polis ekiplerince vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirmeleri, trafikte güven içinde seyahat etmelerini amacıyla sağlamak amacıyla 'Bayramınız kemerli olsun' trafik uygulaması yapıldı.

Demre'deki 'Bayramınız kemerli olsun' trafik uygulaması, D- 400 karayolu Kaş- Demre arasındaki şifalı su üstündeki Demre girişi kontrol noktasında yapıldı. Uygulamaya Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, İlçe Emniyet Müdürü Fuat Polat ve trafik ekipleri katıldı. Kaş yönünden Demre'ye gelen, Demre yönünden Kaş'a giden tüm araçlar durdurularak, emniyet kemeri denetimi yapıldı. Kaymakam Şatıroğlu ve Emniyet Müdürü Polat, tüm sürücülere 'hoş geldiniz' diyerek, kemer takıp takmadıklarını kontrol etti. Yolculukları boyunca mutlaka emniyet kemeri takmaları, emniyet kemeri takmanın hayat kurtardığı yönünde uyarılarda bulundu. Kazasız, belasız, üzüntüsüz şeker tadında bir bayram geçirmelerini diledi.

Kaymakam Şatıroğlu, "İlçemizden geçen D- 400 karayolunda bayram dolasıyla yoğun bir trafik var. Vatandaşlarımızın bayram öncesi huzur ve güven içinde seyahat edip, evlerine güvenli, sağlıklı biçimde dönmeleri için uyarılarda bulunuyoruz. Sevindirici olan sürücülerin nedeyse tamamının emniyet kemeri taktığını gördük. Bu çok sevindirici" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı